Lainė123 parašė:
Maniosime irgi šiandien darėsina pas tave turėtų būt didžiausias pgr
aš turėčiau manau apie pietūs jau gaut atsakymą, nes greit poliklinika padaro, visada ry…
Pas mus tik 1h išveža iš klinikos į labę, tai laukt ilgai ir nuobodžiai😄
Lainė123 parašė:
Maniosime irgi šiandien darėsina pas tave turėtų būt didžiausias pgr
aš turėčiau manau apie pietūs jau gaut atsakymą, nes greit poliklinika padaro, visada ry…
Pas mus tik 1h išveža iš klinikos į labę, tai laukt ilgai ir nuobodžiai😄
RauDonoji parašė:
Aš tai pasimetus šįkart su visom šitom priežiūrom, su pirmagymiu buvo viskas aišku ir paprasta, buvau prisirašiusi miesto poliklinikoi, tai kiekvieną mėnesį į įpras…
o iš kokio tu miesto?
Lainė123 parašė:
o iš kokio tu miesto?![]()
Jonavos
RauDonoji parašė:
Jonavos
tai Kaune manau tikrai gali rast ginių
kiek girdėjau Biofirst gerų yra,bet aišku kaina atitinkama tose privačiose.
Lainė123 parašė:
tai Kaune manau tikrai gali rast giniųkiek girdėjau Biofirst gerų yra,bet aišku kaina atitinkama tose privačiose.
Tai va..😀 šimtais nenusiteikus mokėt... su ektopiniu variau į kildos kliniką, sumokėjau 120 berods, aišku apžiūrėjo labai nuodugniai
pupsika parašė:
Visoms palinkėjau skanios kavelės, o mano kava į kriauklę išpilta 🤣 Nu jau tokia neskani...gurkšnį išgeriu ir raukausi. Jokio malonumo 🤦🏻♀️ Bet gal vyras nustate a…
Ne ne,čia prie kažko prives tas kavos neskanumas 🤭
Dieve nepamiršiu kai lanksiausi pas mūsų miesto privačią ginę ir likau už durnę😀 su pirmagymiu vaikščiojau pas ją nieko blogo negalėjau pasakyt, kas liečia įprastus echo, bet tada...😀 atėjau sakau va teigiamas testas, tačiau sergu mėnesinėm, sekundėlę užmetė akį į echo tik gimdą patikrinus, nieko nėra sako, neprigalvok, mažiau testų darykis nes dar ne tiek ligų prisigalvosi, kokių kontraceptikų nori? Va išrašau.😀 aš jai rodau foto, sakau va teigiamas, sako koks tau čia teigiamas, juk kontrolinė ryškesnė, juk sergi, koks nėštumas😀 palinksėjau susimokėjau ir išėjau😀 dirba kokį 30metų ginekologe ir neturi jokios nuovokos apie nėštumą😀
Nepasiduodanti parašė:
Ne ne,čia prie kažko prives tas kavos neskanumas 🤭
Su dukra tai buvo pirmas ženklas. Bet gerdavau tada juodą kavą su pienu 🤭 Kai buvo nesivystantis ir biocheminis, tai irgi kavos negalejau gerti.
Bet man nuo ryto toks kažkoks blogumas atsikėlus. Nepykina, bet kažkas ne taip.
pupsika parašė:
Visoms palinkėjau skanios kavelės, o mano kava į kriauklę išpilta 🤣 Nu jau tokia neskani...gurkšnį išgeriu ir raukausi. Jokio malonumo 🤦🏻♀️ Bet gal vyras nustate a…
Man šiandien lygiai tas pats, iš pirmo gurkšnio kava neskani ir karti, net negėriau jos, nors n metų geriu latte su avižų pienu.
Ryt mm diena, žiūrėsim ką atneš rytojus.😀
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai