Syruna parašė:
Nu žinot skaityt viena o realybė kita gal 😀
Man irgi yra buvę kelis kartus
pskanksmsi retai tai.
Syruna parašė:
Nu žinot skaityt viena o realybė kita gal 😀
Man irgi yra buvę kelis kartus
pskanksmsi retai tai.
FoxLady parašė:
Man tik viena karta jaunystej per Ov buvo kraujo, nesupratau kas cia vyksta ir lekiau pas gine, tai sake viskas ok😀
Nu man žinokit pirmą kartą per gyvenimą ir gi taip nutiko😀galvoju kas čia tik dabar vyksta😀🫣linkiu jums iš visos širdies greciau pamatyti du bruksniukus🌺🌺🌺
Giedrė. parašė:
Man irgi yra buvę kelis kartuspskanksmsi retai tai.
Jau atrodo metu yra nemažai,bet vis stebina organizmas😀nu svarbu ne man vienai🙂tik kad rytoj jaučiu pramesim,gaila nu bet vadinasi nelemta
everglow parašė:
Kurios turėjusios persileidimus, po kiek laiko testai jau neberodė? Man daryta abrazija prieš savaitę, nėštumo testas dar pakankamai ryškus, o ovuliacijos rėkiantis…
laba, man dar pries pat naujas mm rode. Tai kokias 3-4 savaites. Nestumas nutruko beveik 7 savaiciu.
Noelėėė parašė:
Greitai viena aš čia liksiu🤣
Neliksit😁 Daug cia nesilaukianciu ir tyliai stebinciu.
Noelėėė parašė:
Greitai viena aš čia liksiu🤣
Ir as dar cia, 11dpo nt baltas 😀😉
everglow parašė:
Kurios turėjusios persileidimus, po kiek laiko testai jau neberodė? Man daryta abrazija prieš savaitę, nėštumo testas dar pakankamai ryškus, o ovuliacijos rėkiantis…
Man kadangi nepilnai buvo issivale tai apie 3 men rode teigiama 🙈
Rožyte24 parašė:
Šiandien pasirodė rusvas tepimas tokiais siuliukais ,pergyvenu labaiir ant savaitgalio tai jau niekur nebenueisiu ...
Na kaip jus ,nebebuvo gal jau rausvų siūliuku ,man yra buvę ,kaip atsirado tai taip ir dingo ,
Stebinti parašė:
Ar kažką matote ?🙈 ne rytinis šlapimas, ir dar tik 7 DPO🙈 tikiuosi aš ne viena taip anksti pradedanti testuotis😂
Matyt gal ir matau ,bet plonytė linija ,mėginkit ryt 😊linkiu //,😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai