Noelėėė parašė:
Greitai viena aš čia liksiu🤣
Neliksit, nebijokit
Noelėėė parašė:
Neliksit, nebijokit
Giedrė. parašė:
Neliksit, nebijokit![]()
Ha ha 😅 matysim. Bet ryt manau jau bus 1 cd. Nes po wc jau pasivalius rožiniai tepa🫠
ramykasu parašė:
Šiandien gautas teigiamas nestumo testas. Kaip vertinate ar skaiciukai geri?
Sveikinimai!❤️ kokie požymiai, kaip jaučiatės?
Noelėėė parašė:
Patikek. Ne viena. As cia istikimiausia skaitytoja su tam tikrom pertraukom 🥳
Labiausiai pamenu as Adagioo ir Greta
idomu kaip joms sekasi
Noelėėė parašė:
Neliksi tikrai 🤭 Aš kartu. Mane testai apgaudineja, bet tikiuosi, kad šiandien anksčiau laiko mesusirgsiu, nes baltoj vakarienei nelabai malonu butu 😬🤣
Dar ir galvos neskauda, tai gal ramiai viskas bus
iewuze parašė:
Sveikinimai!❤️ kokie požymiai, kaip jaučiatės?
Ačiū visoms už sveikinimus ir linkiu II brukšniukų! Čia dar kartą įrodymas, kad net jei ir menstruacijų dieną testas neigiamas, gali būti teigiamas diena po🫢
Simptomai, tai pilvą pamaudžia ir rudos išskyros. Kol kas daugiau nieko lyg ir. Aišku va tos rudos išskyros ir neramina. Kadangi esu turėjus nesivystantį ir 10+2 persileidimą, tai baisuu. Lauksiu pirmadienio tyrimų, kad pamatyti HCG augimą🫣
ramykasu parašė:
Ačiū visoms už sveikinimus ir linkiu II brukšniukų! Čia dar kartą įrodymas, kad net jei ir menstruacijų dieną testas neigiamas, gali būti teigiamas diena po🫢
…
Sveikinu! Del ko nesivyste yra spejimu? As irgi turejau 9 sav
Kurios turėjusios persileidimus, po kiek laiko testai jau neberodė? Man daryta abrazija prieš savaitę, nėštumo testas dar pakankamai ryškus, o ovuliacijos rėkiantis tiesiog, žinau, kad jis į HCG irgi reaguoja. Norėtųsi sekti ovuliaciją šį mėnesį tiesiog stebėti ar labai neišsireguliuos ciklas ir žinot kada tikėtis mėnesinių, nes prasiblaškymui po persileidimo užsisakėm kelionę ir ji kaip tik 28d po abrazijos😄 o po OV žinau kad man lygiai po 14 d mėnesinės, tai norėčiau pasekt ir žinot kada bus, bet kol NT teigiamas tol OV testai nepatikimi.. tai grįžtu prie klausimo kas sekėt blankimą NT, kiek laiko kol nieko neberodė?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai