pupsika parašė:
Geriausias laikas nuo 10 iki 20 valandos darytis 😊
Ačiū labai🌺
pupsika parašė:
Ačiū labai🌺
Syruna parašė:
Arba akys da neatmerktos gerai😅bet aš matau
Noelėėė parašė:
Aš visuose irgi mačiau bet įomu kad maždaug vienodo ryškumo
Tai tas ir įdomiausia 🤷🏻♀️ Arba man visi seselius meto arba koks biocheminis. Bet man biocheminis kai buvo, tai testas suvaiduokliavo tik 14DPO. Bet vistiek jau nesidarysiu. Jei nejausiu kažkokių spec simptomų, tai gal pirmadienį pasidarysiu, jei nepramuš man mm
pupsika parašė:
Pasidariau, bet kaip sakiau - nieko. Jei ir matau kažką, tai tada gal koks biocheminis gal. 12DPO Dabar tik mm laiksiu ir nesitestuosiu. Neturiu testų daugiau, nusi…
Nu kažkas matosi. O kokio jautrumo šie testai? 😊
pupsika parašė:
As visuomet vakarais darydavaus, bet si menesi kazkaip gavos, kad sumasciau 10h ryto pasidaryt ir pagavau pika ☺️ paskui vakare buvau pas gydytoja, tai tik patvirtino, kad OV jau ivykus ☺️
Zaiceva parašė:
Nu kažkas matosi. O kokio jautrumo šie testai? 😊
Šitie siromed žali 10 jautrumo. Kur parodo 5-7 dienos iki mm 🤷🏻♀️ Kai su dukra laukiausi, tai sitie man parode dar pries mm kelios dienos visai jau nebloga vaiduokliuka. Tai nezinau kaip cia yra.
Abigaile parašė:
Labas rytas, sveikinimai sulaukusioms II ❤️
As testa pagadinau, bet baltas, niekas nesmezuoja. Dabar sakiau darysiu tik menesi…
Labukas, va būtent. Tik streso prisidarom sau. Aš dėl idomumo pasidariau gal 7dpo ir livsane kazkokie su seseliais buvo. Tai tada jau azartas pagavo 🤣 Tai sian viskas, pasidariau paskutini testa
Hamiuke parašė:
As visuomet vakarais darydavaus, bet si menesi kazkaip gavos, kad sumasciau 10h ryto pasidaryt ir pagavau pika ☺️ paskui vakare buvau pas gydytoja, tai tik patvirti…
Tai jeigu siande tikrai ov testas ir 10val bus ryškus,reiškiasi ryto šansų jau stengtis nėra kaip suprantu🫣
Syruna parašė:
Tai jeigu siande tikrai ov testas ir 10val bus ryškus,reiškiasi ryto šansų jau stengtis nėra kaip suprantu🫣
Pasistenkit ir ryt! Kiekvienai skirtingai buna, gal jums rytoj tik ov bus ☺️ be to, po pv dar apie 24h galima pastoti ☺️ tai bandykit tikrai!
Kaia parašė:
Man buvo išrašę po 500mg savaitę, tada po 1000mg antrą savaitę ir po to po 1500mg. Tik aš vienu metu buvau pradėjus naudot ir Levothyroxine, tai nuo kažko mane ties…
Tikrai, Endokrinologė įspėjo, kad taip gali būti nors ir ne visiems pasitaiko. Minėjo, kad per kelias dienas turėtų praeiti. Šiandien nieko nejaučiu tai tikiuosi, tik vienkartinė organizmo reakcija į padidintą dozę buvo. 😊
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai