EditaGr parašė:
Matyt gal ir matau ,bet plonytė linija ,mėginkit ryt 😊linkiu //,😁
Ačiū ! Bandysiu. Visą arsenalą testų prisipirkau😁 ir kiekvieną mėnesį sakau nu dabar tai jau tikrai lauksiu mm ! Ir vistiek pradedu testuotis nuo 7DPO😁
EditaGr parašė:
Matyt gal ir matau ,bet plonytė linija ,mėginkit ryt 😊linkiu //,😁
Ačiū ! Bandysiu. Visą arsenalą testų prisipirkau😁 ir kiekvieną mėnesį sakau nu dabar tai jau tikrai lauksiu mm ! Ir vistiek pradedu testuotis nuo 7DPO😁
Stebinti parašė:
Ačiū ! Bandysiu. Visą arsenalą testų prisipirkau😁 ir kiekvieną mėnesį sakau nu dabar tai jau tikrai lauksiu mm ! Ir vistiek pradedu testuotis nuo 7DPO😁…
Neįmanoma nesitestuoti ,kai labai nori mažiuko 😅patirties turiu tame 😅😅
Stebinti parašė:
Ar kažką matote ?🙈 ne rytinis šlapimas, ir dar tik 7 DPO🙈 tikiuosi aš ne viena taip anksti pradedanti testuotis😂
Gerai įsižiūrėjus gal kažkas ir matosi 😊
saulyte989 parašė:
Ir as dar cia, 11dpo nt baltas 😀😉
Bet pas jus lygtais buvo visai gerai matomas vaiduokliukas? Nemaišau? 🥹
EditaGr parašė:
Neįmanoma nesitestuoti ,kai labai nori mažiuko 😅patirties turiu tame 😅😅
Kiekvieną mėnesį galvoju, kad iš to išaugsiu😁 neup. Tikriausiai tas didelis noras
Zaiceva parašė:
Gerai įsižiūrėjus gal kažkas ir matosi 😊
Na tikiuosi tie žalieji ankstyvieji ne apgavikai😁 kol buvo šlapias matėsi geriau😁
Syruna parašė:
Jau atrodo metu yra nemažai,bet vis stebina organizmas😀nu svarbu ne man vienai🙂tik kad rytoj jaučiu pramesim,gaila nu bet vadinasi nelemta
Laužkit tik vyrą ryt. Man taip buvo daba ir užkibom 🤭
paddingtonas parašė:
Laužkit tik vyrą ryt. Man taip buvo daba ir užkibom 🤭
Spės tik ieit bus užlaužtas 😀o mažu kaip jums ir pavyks 😉
Syruna parašė:
Spės tik ieit bus užlaužtas 😀o mažu kaip jums ir pavyks 😉
Po ov dar 24h yra vaisingas laikas, na tai jau tik isivaizduojam kaip bus sutiktas vyras dar tarpdury😂
FoxLady parašė:
Po ov dar 24h yra vaisingas laikas, na tai jau tik isivaizduojam kaip bus sutiktas vyras dar tarpdury😂
FoxLady parašė:
😀😀😀😀😀😀 Bijau,kad pats ibėges su staktom nenusineštų😀😀😀😀cia jo noras turėti pagranduka ir mane užkūrė į senatve savo užsidegimu🫣🙂
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai