rasiuke20sab parašė:
vakar.
siandien.
Sveikinu 🌸🍼🐣
rasiuke20sab parašė:
vakar.
siandien.
Sveikinu 🌸🍼🐣
Zanzi parašė:
Sveikinu 🌸🍼🐣
😇😇😇aciu
rasiuke20sab parašė:
Na va pabandziau palygint easy pirmas is virsaus darytas antradieni rytinis .o apacioje siandien vakare neislaukiau ryto...gal pakankamai ryskeja?
Pati matot kad ryskeja:)) Manau jau nesidarykit tu testuku o laukit vizito pas gydytoja :)) As si karta tiek ju dariausi iki kol antra juostele ryskesne uz kontroline buvo o kas is to ..vis tik nesivystantis.. Geriausia daryti kraujo tyrima jei jau taip sekti tai 100 proc bus aisku arba sulaukt vizito pas gydytoja
Keise parašė:
Pati matot kad ryskeja:)) Manau jau nesidarykit tu testuku o laukit vizito pas gydytoja :)) As si karta tiek ju dariausi iki kol antra juostele ryskesne uz kontroli…
Jei kalbat apie hcg, tai irgi nk naudingo
man kuo puikiausiai augo, o va kuo baigėsi. Nebent prg sekti
Keise parašė:
O mm po abr greit susirgot?![]()
Abrazija turėjau balandžio 12d. Pirmos mmm atėjo gegužės 26d. (mano ciklas ir šiaip ilgesnis yra apie 34d.). Vieną gydytoja sakė, kad laukti nėra ko, kita sako būtų gerai pradėti vėl planuoti po 2-3 mmm. Tai va, ir nėra bendros nuomones:/ manau po dviejų mmm bandysim vėl planuot
ir galvot..o jeigu vėl... Neisiena, biski ir baisu:/
TheHappiest parašė:
Jei kalbat apie hcg, tai irgi nk naudingoman kuo puikiausiai augo, o va kuo baigėsi. Nebent prg sekti
Tai faktas kad nks negarantuoja beja is ir dariausi hcg ir prg ir is to ir suzinojau kad nebeauga, tai ta ir turiu omeny kad va is kraujo bent gali zinot ar gerai ar blogai o is testu tai bergzdzias reikalas isvis nes jie ryskejo pas mane kuo puikiausiai ir nk jie nepasako ar gerai ar blogai:))
Keise parašė:
Tai faktas kad nks negarantuoja beja is ir dariausi hcg ir prg ir is to ir suzinojau kad nebeauga, tai ta ir turiu omeny kad va is kraujo bent gali zinot ar gerai a…
Man yra buvę kad testukas parodė II ir kartojant blankti pradėjo greitai, tai manau tie testukai pradžioje kaip ir pigiausias variantas stebėti ryškėjimą, kad HCG auga, o kraujo tyrimas jau po to rodo kaip greitai skaičiukai auga, pirmomis savaitėmis gali matyti ar dvigubėja normaliai ar ne. turbūt jeigu nebūtum sekusi ir iš karto nuėjusi pas ginių ir ten laukusi iki kokio 12 sav. pati turbūt supranti, kad galėjo nieko nevykti, pūslytė būtų ir niekas neaugtų, aš tai labai bijau tokių situacijų, draugė mano nuėjo tik 5 sav., tai patvirtino nėštumą, ir po to tik 12 sav., pasakė kd nesivysto nuo 5 sav., tai siaubas koks tai baisus dalykas man, aš asmeniškai pati pradžioje stebėjau hcg ir dabar tyliai meldžiuosi kad nedingtų požymiai, einu pas ginę kas dvi sav., eičiai nors ir kas savaitę jeigu taip leistų ginė, negalėčiau tiesiog nieko nedaryti. o Tau jau padaryta abr.? nėštumas buvo labai mažas, kodėl neprašei medikamentinio?
man ginė darė abr. 10 sav., bet po to kai nuėjau į klinikas kitas patyręs ginius pasakė, kad čia ydinga praktika daryti abr., nes labai viskas pažeidžiama viduje ir sakė kitą kartą darytis medikamentinį iki 12 sav., jeigu prireiktų, aišku gal dėl to ir nebepastojau ilgai, nes gleivinė buvo tragiškai plona, bet kiek matau kitų patirtis 5-6 sav. nėštumas gana lengvai išvalomas su vaistais, o vėliau jau sunkiai, net su vaistais gali prireikti abr. beje, kada planuosite vėl? sulauksi mm?
-Karma- parašė:
Man yra buvę kad testukas parodė II ir kartojant blankti pradėjo greitai, tai manau tie testukai pradžioje kaip ir pigiausias variantas stebėti ryškėjimą, kad HCG a…
Su tuo laukimu, tai as irgi galvoju jei lankyciausi tik poliklinikoje tai turbut iki 12 sav. buciau vaiksciojusi su nesivystanciu nestumu, nebent kraujuoti buciau pradejusi. O dabar kaip nujausdama pasiprasiau, kad gine paziuretu mane, nes rudai vos pateplioje buvo. Tiesa, dare ji man abrazija, nors klausiau kodel ne medikamentais, bet sake buna, kad blogai issivalo ir vistiek poto ten reikia lysti...kai buvau persileidusi 19sav. tuomet pamenu dare medikamentini valyma, bet poto vistiek migde, dare valyma. As jau laukiu kada nustosiu visiskai kraujuoti. Tikiuosi ir mmm sulauksiu laiku ir vel galesim planuoti. Gine leido pradet planuot nuo pirmo menesio tai ir nelauksim ilgiau...
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai