Queen11 parašė:
Žodžiu nepraeina man tas deginimas. nežinau ka čia dar "pavartoti".🤦🏻♀️Plius siandien darau dar didesni tarpa tarp omepo.šiandien jau antra diena kaip jo nevartoju…
Nu super, kad tarpai ilgėja
O tai Gerdofas negelbėja?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįQueen11 parašė:
Žodžiu nepraeina man tas deginimas. nežinau ka čia dar "pavartoti".🤦🏻♀️Plius siandien darau dar didesni tarpa tarp omepo.šiandien jau antra diena kaip jo nevartoju…
Aurellijja parašė:
Manau, kad progit tau nereikia.
Aš irgi taip manau
Jeigu nepykina ir skrandis nestovi, tai tikrai nereikia
Aurellijja parašė:
Kada lėksi tyrimų daryt?
Šiandien bandysiu registruotis. Vietų dažniausiai būna po dienos ar dviejų artimiausioje Antėjoje.
Kaip tu šiandien? Kaip skrandis? Su kiekvienu valgymu fermentus vartoji?
Man gydytoja siūlė Gastrovalį. Gal kuri bandėt? Ar verta pirkt?
Alex_Ki parašė:
Šiandien bandysiu registruotis. Vietų dažniausiai būna po dienos ar dviejų artimiausioje Antėjoje.
Geriau as.pati buvau sugalvojus pagert.bet kazkaip nelabai jis padejo man.
VA pangrol kazkiek padeda.man ryte ir popiet pavalgius stovi viskas ir pykina lyg.kazkaip veliau jau geriau pasidaro.
Alex_Ki parašė:
Kažko man niekas šian nepadeda..Ir kaip tyčia ėsti noriu kaip žveris🤣🤦🏻♀️
Bet degina taip žiauriai..Seniai taip stipriai nebuvo...ir vėl gi ne kažkur krutinei jaučiu,o grynai kur skrandis🤦🏻♀️Saldymedžio arbatos išgeriau tai apramino kuriam laikui.Ir pastebejau tokiom bangom.tai degina stipriai tai nieko nejaučiu...
Alex_Ki parašė:
Aš geriu gastroval fliuxus.Norėjau pasilengvinti sau pojučius kai omepa mažinu.Šiaip visas dienas buvo super.O šiandien ir gastroval neveikia.ten jis su saldymedžiu.
Man siandien net nuo vandens degina skrandi🤦🏻♀️man šitaip degino stipriai paskutini karta spalio mėnesi kai prasidejo skrandžio problemos visos...Po to atsirado pykinimas ir nevirškino...blet tikiuosi neprisižaidžiau aš su tuo kečupu😬
Bet siandien žarnynas super veikia....🤷♀️net išmatos normalios formos...A to buvo nesuprasi kas 🤣🤣🤣Va nu tikrai,pati pagaunu kaip aš viska stebiu🤣🤣🤣🤣net išmatų forma🤣jezus marija dasigyvenau..
Alex_Ki parašė:
Aš irgi taip manau
Jeigu nepykina ir skrandis nestovi, tai tikrai nereikia
Pritariu.
Alex_Ki parašė:
Nu buvau pas gydytoją. Jau pamatęs mane sako, tai jūs čia ta panikuotoja. 🙈 Net už durų sėdėdama drebėjau kaip drebulės lapas. Jis mano, kad čia man prisideda psichosomatika. Aišku tas Gerl niekur nedingo, tačiau jį labai įtakoja nervų sistemą, kuri dabar tiesiog siaučia. Dėl šventos ramybės jis man net echoskopą padarė. Sakė nu tikrai nieko nėra nei kasoje nei, kur kitur. Apžiūrėjo inkstus ir pan. Dėl bakterijos dar reikia savaitę palaukti, nes po nexium bus praėję jau dvi savaitės.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai