Juljeta parašė:
Aš vakar t.y 6dpi bandžiau darytis,bet nieko...toliau bijau,lauksiu hcg
Juljeta parašė:
Edga parašė:
Laikom 🤞
Edga parašė:
Mano pirmas testas buvo virsutinis 7 dpi, bet jis jautrus buvo ir rode tik vaiduokli
Edga parašė:
Mrs Brigita parašė:
Laikom 🤞
Stipriau laikykit,kad pasisektų
Juljeta, kiek laiko bandėte pastoti?
Atrodo tiek testų sugadinta, kad kaip sakot "tik vaiduoklis" atrodo kaip nesuvokiamas, neįmanomas stebuklingas dalykas 😁😁 apie ryškų jau net nekalbu
nežinau kaip kitoms, bet aš atrodo net rėkiančiame baltame fone stengiuosi įmatyti kažką, nors puikiai protu suvokiu, kad nieko ten nėra
Tad tik bandau įsivaizduoti, kokia turi būti laimė, kai po tokio ilgo laukimo pagaliau pasimato tas vaiduoklis..
Mrs Brigita parašė:
Juljeta, kiek laiko bandėte pastoti?
Bandziau pastoti virs 3 metu, du metai kai lankausi pas E. Drejeriene, buvo 7 stimuliacijos, taciau be rezultato.. poto gydytoja su profesorium pasiule daryti IVF, nes vyro turtas pagrinde juda tik vietoj, o maza dalele juda ten kur reikia
nusprendeme darytis IVF ir laukeme kada atsidarys RMC, lapkricio menesi atliko punkcija, kurios metu ispunktavo 12 kiausialasciu, apsivaisino 8, isgyveno iki blastocistu 6, taciau ta menesi man negalejo kelti, nes punkcijos metu pastebejo, kad gimdoje atsirado vandens, todel kelima atidejome ir savo blastocistas uzsaldeme
vasario 3 diena man ikele viena blastocista, kuri siuo metu vystosi manyje :)) negalejau patiketi, kad mums is pirmo karto pavyks
kai pamaciau teigiamus testus, apsiverkiau ir galvojau nejaugi pagaliau ir man pasiseke
negalejau patiketi, patikejau tik tada kai pamaciau vaiko plakancia sirdele
nerealus jausmas.. tikiuosi, kad viskas bus gerai
linkiu visoms patirti ta jausma...man net sunku zodziais apibudinti kiek asaru isleta kas menesi kai sulaukdavau savo dienu, galvojau, kad man nelemta tapti mama, taciau buna stebuklu
esu begalo dekinga gydytojai, kad prisidejo prie mano svajones issipildymo
merginos, laikau kumsti uz Jus, tikiu, kad viskas bus gerai 😘
Juljeta parašė:
Bandziau pastoti virs 3 metu, du metai kai lankausi pas E. Drejeriene, buvo 7 stimuliacijos, taciau be rezultato.. poto gydytoja su profesorium pasiule daryti IVF, …
Šitą istoriją galėčiau skaityti ir skaityti. ❤️
Juljeta parašė:
Bandziau pastoti virs 3 metu, du metai kai lankausi pas E. Drejeriene, buvo 7 stimuliacijos, taciau be rezultato.. poto gydytoja su profesorium pasiule daryti IVF, …
Tikiu, kad tokios istorijos svarbios kiekvienai iš mūsų.. todėl tikrai labai ačiū, kad dalinatės ❤
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai