Kumutuke parašė:
Gadinkit 10miu testuka ryte ir vakare (ankstyvam nestume man pasiteisine vakarinis testas ryskesnis buvo), jei itariat gal geriau privengti ar bent labai lengvai su…
OV gadinau 30.
o pirkau NT, nematau..
Kumutuke parašė:
Gadinkit 10miu testuka ryte ir vakare (ankstyvam nestume man pasiteisine vakarinis testas ryskesnis buvo), jei itariat gal geriau privengti ar bent labai lengvai su…
OV gadinau 30.
o pirkau NT, nematau..
Lelyte93 parašė:
Aš jai atvirai tikrai nesuprantu,kodėl OV testas toks rekiantis. Zinau ka reiskia kai blaksta, gyvenime tokio nebuve
Ar nesirgot covid si men? Nes man po covid lh banga tris kartus kilo
Vis del to konstatuoju zaliukai is shein nepatikimi 🙈

Gerai, kad turejau dar facelle, tai jau snd tikrai nebus nuprotejimo su testais 😁

O cia gal po kokiu 20 min abu testai, kai jau dazai tikrai "suvaiksciojo"

Bet gal ir gerai, kad nesilaukiu, visgi ir vaistu vartojau, poto sukciau galva ar nepakenkiau 🤷♀️
Lelyte93 parašė:
Neigiamas :)) aš manau,kad ankstoka gal.. Man 7-8dpo. Nezinau kaip tiksliai suskaičiuoti. Nes nesekiau😌
Hmm, mesiu tuomet ta teorija, bet dar tikrai labai anksti ir ia neigiamo teigiamu gali paaidaryt
O mano bkt suteike man vilciu taciau NT neigiamas :((
11dpo
tevu-darzelis.lt/rk81553@25120694ebc
pierla parašė:
O ar jus vartojat ibuprofen antroje menesio puseje? Man migreniniai galvos skausmai uzeina iki pykinimo, tai isgeriau 2 dienas is eiles 400 mg ibuprofen ir galvoju …
Jei reikia isgeriu, kol nėra teigiamo testo 🙂
na_re parašė:
8dpo, balta balta kur dairais 😀😀
Jau geriau taip, nei netikri vaiduokliai 😅 o jau kai islis, tai linkiu, kad butu tikras 🫶
O man tai ironiska, kad kai nebuvo imanoma pastojimui, tai ir seseliu nemete, tikrai varciau visomis kryptimis ta testa 😁 o kai jau yra tikimybe, tai meta dar iki 5 min ir nevartant testo 😁 megsta paerzinti mane tie testai 🙈
BusKaipBus11 parašė:
Ar nesirgot covid si men? Nes man po covid lh banga tris kartus kilo
Ne , nesirgau
Merginos, jau dabar jums pavydziu kad bent galite skaiciuoti ar dpo ar ciklo dienas, o as dar vis stoviu tempat ir niekur nejudu, 17 dpo, mm veluoja 3 dienas... dar niekad taip nesu laukus 1 cd 😄 bent atspirties taska tureciau. Itariu kitas ciklas bus issistumdes ganetinai, tai uzsisakiau ir ov testus kad nespelioti, iki siol issisukdavau be ju 🫢

10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai