adriuke parašė:
Davė man čia klinikose stacionarų tokį, bet.... Medela vadinasi.Po paros naudojimo supratau kad nelabai jis man....skauda kažkaip ir su rankom daug daugiau primelži…
Stiprybes mazutei ir jums 🩷 kovotoja tikra 🩷🩷🩷
adriuke parašė:
Davė man čia klinikose stacionarų tokį, bet.... Medela vadinasi.Po paros naudojimo supratau kad nelabai jis man....skauda kažkaip ir su rankom daug daugiau primelži…
Stiprybes mazutei ir jums 🩷 kovotoja tikra 🩷🩷🩷
Sveikos, aš labai vėlai įšoku pas jus ☺️ originaliai laukėmės dvynukų, vieno netekom, tai ilgai nieko neskubėjau žiūrėtis. Bus pirmas kartas, ir jau dabar tikrai laikas šviestis ir ruoštis nes esu visiškai žalia 😁 gal turit pasidaliti patirtimi paskaitų Kaune kurios vertos dėmesio? Į klinikas planuoju pabandyti, sakė Mažylyje dar geros. Bet gal yra ir online gerų kursų? Kad kartu su vyru apsišviesti ☺️
lina88sta parašė:
Sveiki, ar kam nors yra buvę nustatę gliukozės sutrikimus, ką tokiu atveju daro toliau?
Siunčia pas endokrinologą, ir namuose stebėt cukrų, dieta bus paskirta. Esant nuokrypiams ir toliau galimai skirs insuliną
lina88sta parašė:
Sveiki, ar kam nors yra buvę nustatę gliukozės sutrikimus, ką tokiu atveju daro toliau?
Diagnozuos gestacini diabeta. Jau galite pradeti skaitinetis, nes tikrai bus ka suzinoti
lina88sta parašė:
Taip, nustatė kai Dariaus pirmą kartą kraują. Buvo vos per 0,1 didesnis nei norma. Ir siuntė pas endokrinologas, davė aparatą ir namuose seku cukrų. Dabar į savaitę pora kartų pasidarau, viskas normose, nors valgau galima sakyti viską.
lina88sta parašė:
Konstatuos gestacini diabeta, skirs siuntima pas treciojo lygio endikrinologa, dietologe. Reikes stebetis cukraus kieki kraujyje su gliukomaciu. Taip pat pradzioje skaiciuotis suvalgomu angliavandenu kieki gramais.
enamoradolavida parašė:
Sveikos,gal kuri žinote ar VGN atliekant gliukozės tyrimą gliukozę pačioms pirkti reikia,ar duoda vietoje?🙂
Man liepė nusipirkti.
lina88sta parašė:
Man liepė nusipirkti.
Tai atvažiavote su savo ar galima vietoje VGN nusipirkti?🙂
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai