Romm parašė:
jum pasiseke....![]()
aha
paskaiciau straipsni, kad tevai tuo piktinasi, tai man nei pikta nei ne
Romm parašė:
jum pasiseke....![]()
aha
paskaiciau straipsni, kad tevai tuo piktinasi, tai man nei pikta nei ne
Siandien musu gydytoja pareiske,kad vistiek turesim suskiepinti,nes jau pradejom(skiepinau iki 4 men.),as pasakiau,kad nepriversit,jei as nusprendziau neskiepyti,pasirasiau,kad atsisakau skiepu.Aisku uzsivede,kad visam pasauli skiepina ir t.t.Kolkas pasiemiau siuntima pas alergologa,nes nuo augmentin antibjotiku isbere,pradejo ir nuo maisto berti,ko iki to nebuvo.
Siandien musu gydytoja pareiske,kad vistiek turesim suskiepinti,nes jau pradejom(skiepinau iki 4 men.),as pasakiau,kad nepriversit,jei as nusprendziau neskiepyti,pasirasiau,kad atsisakau skiepu.Aisku uzsivede,kad visam pasauli skiepina ir t.t.Kolkas pasiemiau siuntima pas alergologa,nes nuo augmentin antibjotiku isbere,pradejo ir nuo maisto berti,ko iki to nebuvo.
zingarela parašė:
Siandien musu gydytoja pareiske,kad vistiek turesim suskiepinti,nes jau pradejom(skiepinau iki 4 men.),as pasakiau,kad nepriversit,jei as nusprendziau neskiepyti,pa…
Mums nuo augmenijos liežuvis pajuodavo... Kai pasakiau gydytojui tai pareiškė kad mes kažkokie išskirtiniai nes jo praktikoje to nebuvo..
Vejune parašė:
Mums nuo augmenijos liežuvis pajuodavo... Kai pasakiau gydytojui tai pareiškė kad mes kažkokie išskirtiniai nes jo praktikoje to nebuvo..
Nuo augmenijos
dayaNuray parašė:
Nuo augmenijos![]()
Išmanusis ir skubėjimas
Vejune parašė:
Išmanusis ir skubėjimas![]()
Bet gerai gavosi
dayaNuray parašė:
Bet gerai gavosi![]()
Nu jooooo... Esu paleidus į eterį ir kvailesniu dalykų
bet labai jau moteriška gaunasi-viena galvoji,kita sakai (šiuo atveju rašai)
Ačiū už pastaba
Vejune parašė:
Išmanusis ir skubėjimas![]()
O kaip turejo buti parasyta?
ŠarkelėVarnelė parašė:
O kaip turejo buti parasyta?
Nuo augmentin'o
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai