lauretaa parašė:
Sakykit.o duoda kokiu nors nuskausminamuju pries dedant?
Ne o kam tie nuskausminamieji:),beveik nieko nejauti.2-5 min reikalas.
lauretaa parašė:
Ne o kam tie nuskausminamieji:),beveik nieko nejauti.2-5 min reikalas.
lauretaa parašė:
As geriau paracitramolio tablete pries. Nes drauge sake kad skaudes
Lolo88 parašė:
As irgi maitinau, bet man tepliojo 2 men, nors as jau buvau susirgus ir taip
Man dar nebuvo mmm. Tai kodel neteplioja nzn. Jei visom tepliojo
bet pb dziaugiuis. Nes bijojau to tepliojimo....
saulytule parašė:
isidejau ketvirtadieni mirena, tai po idejimo man gyd idejo tamponeli, sugere ten kraujo daug, ir viskas man visai neteplioja...vaistau su ikloteliu, nes k…
O kaip jums idejo jei maitinate?juk tikriausiai nesergate dar menesinemis,o juk per menesines spirales tededa?
saulytule parašė:
As geriau paracitramolio tablete pries. Nes drauge sake kad skaudes![]()
Aciu! Ir lb sjaudejo?
mazastebuklelis parašė:
O kaip jums idejo jei maitinate?juk tikriausiai nesergate dar menesinemis,o juk per menesines spirales tededa?
Nebutin per mm deda.as irgi maitinu ir nesergu.kaip suprantu .kad mm tik irodo nestum nebuvima del to per jas rekomd.
lauretaa parašė:
Nebutin per mm deda.as irgi maitinu ir nesergu.kaip suprantu .kad mm tik irodo nestum nebuvima del to per jas rekomd.
Nejuokaukit
juk visada pries dedant eho daro,tai jei nescia butumet pamatytu.deda del to kad skausmas mazesnis.
mazastebuklelis parašė:
Padare pries tai nestumo testa.
mm reikia laukt kad irodymas kad nesilauki
lauretaa parašė:
Aciu! Ir lb sjaudejo?
Drayge sake jai lb skaudejo po. Pilva kaip per mm labai. Tai zadejau ir gryzus gert tablete. Bet man nieko....dejimo metu taip nemalonu buvo tikrai...dar pries tai paeme kaklelio vezio tyrims. Tai ilgai teko pagulet
mazastebuklelis parašė:
Nejuokaukitjuk visada pries dedant eho daro,tai jei nescia butumet pamatytu.deda del to kad skausmas mazesnis.
Nejuokauju.is echo ne iskart nestum matosi.man net tablete dave isgert is vakaro ta ale kuri abortuoja.ir pats sake atsargiai.kad nebutu taip.kad pacioj pradziok nest spiral neidetu.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai