mazastebuklelis parašė:
Nejuokaukitjuk visada pries dedant eho daro,tai jei nescia butumet pamatytu.deda del to kad skausmas mazesnis.
Echo daro tikrai ne visada.man pvz nedare.
mazastebuklelis parašė:
Nejuokaukitjuk visada pries dedant eho daro,tai jei nescia butumet pamatytu.deda del to kad skausmas mazesnis.
saule leo parašė:
Man ir nedare
mazastebuklelis parašė:
Nieko sau,nedareo gal pas jus miomos,ar cistos ar dar kas nors,tai juk baisu kad taip neatsakingai...be zodziu as.
O del nestum tai su echo ne is karto matosi t
mazastebuklelis parašė:
Nieko sau,nedareo gal pas jus miomos,ar cistos ar dar kas nors,tai juk baisu kad taip neatsakingai...be zodziu as.
Kruva echo pridaryta besilaukiant.nusiskundimu nera jokiu,tyrimam tepineliai paimti.kam tas echo bereikalingai?
saulytule parašė:
Padare pries tai nestumo testa.mm reikia laukt kad irodymas kad nesilauki
MM nera yrodymas kad nesilauki.tiesiog tuo metu lengviau ideti spirale.nes gimdos kaklelis tuo metu yra minkstas ir elastingas.
saule leo parašė:
Kruva echo pridaryta besilaukiant.nusiskundimu nera jokiu,tyrimam tepineliai paimti.kam tas echo bereikalingai?
Va va man irgi kruva eho dare per nestuma,o db va itaria kad yra mioma...ir kaip suprast?
mazastebuklelis parašė:
Va va man irgi kruva eho dare per nestuma,o db va itaria kad yra mioma...ir kaip suprast?
Tai yra miomamo ar itaria? Nesuprantu...
mazastebuklelis parašė:
Tai jus gal nusiskundimu turit.o kai viskas gerai ir esi echoskopuota simta kartu tai kam dar daryt tyrima kurio nereikia?
lauretaa parašė:
Tai yra miomamo ar itaria? Nesuprantu...
Rytoj tikiuosi suzinosiu,nes gibekologe ehoskopavo ir diagnoze neaiski,eisiu pas savo ginekologa,pas ji aparatura geresne,tai tikiuosi nustatys kas ten yra.
saule leo parašė:
Tai jus gal nusiskundimu turit.o kai viskas gerai ir esi echoskopuota simta kartu tai kam dar daryt tyrima kurio nereikia?
Jokiu nusiskundimu neturiu.Pati apakus buvau,kai man tai pranese.galvojau ramiai sau isidesiu spirale,ir se tau.Gi nebuciau net pirkusi tos spirales.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai