origami parašė:
o ji irgi 5metam?
Taip
origami parašė:
o ji irgi 5metam?
Taip
Sveikutes. O as nlb patenkinta svoris auga is oro... as dejausi praejus 6men po gimdymo...spalio vidury idejo sveriau 71kg dbr 79kg kazkox isprotejimas valgau sveika maista nemazai judu... gal del to kad dar maitinu svoris nera pastovus? bet jau neko puolu i panika tjp nkd nebudavo... o ir jau dziaugiausi neko grizus i savo svorio ribas iki pastojimo 69kg.. o dbr vel stipriai pliuse sedziu. Beto ilgai ir tepliojimas buvo apie 4men.. ?
Sveikutes. O as nlb patenkinta svoris auga is oro... as dejausi praejus 6men po gimdymo...spalio vidury idejo sveriau 71kg dbr 79kg kazkox isprotejimas valgau sveika maista nemazai judu... gal del to kad dar maitinu svoris nera pastovus? bet jau neko puolu i panika tjp nkd nebudavo... o ir jau dziaugiausi neko grizus i savo svorio ribas iki pastojimo 69kg.. o dbr vel stipriai pliuse sedziu. Beto ilgai ir tepliojimas buvo apie 4men.. ?
Saule40 parašė:
Sveikos, Mireną turiu jau 4 men. del hiperplazijos. Viskas kaip ir nieko tik, aišku tie tepliojimai. Bet šį mėnesį kažkaip pykina nei iš šio ir krūtinė visa skausmi…
Pykino ir mane ,visa ta laika kol turejau beveik 3metus,issiemiau del to .kad labai pradejo berti veida,nugara ir del pykinimo.
Sveikos. Mirena isidejusi esu 1men. Pirmos savaites nuovargis nezmoniskas. Grysti po darbo ir tiesiai i lova (ko anksciau nebudavo)
Norisi miego,jėgu nera.
Ar visom jum gyd parode kaip pasitikrinti siulelius?
Idejo mirena apciurejo su echo. Ir po 10d sake ateiti, paziurejo ir sake viskas gerai.siulai vietoj. Tepliot iki 3men gali. O nieko daugiau.
Vyras minejo kad jam jauciasi tie siuleliai santykiu metu.(sako nzn gal psichologiskai) Skaitinejau,kad kai kuriom trumpino siulelius?
Minti turiu eiti privaciai pas kokia ginekologe,kad patikrintu.
_monika_ parašė:
Sveikos. Mirena isidejusi esu 1men. Pirmos savaites nuovargis nezmoniskas. Grysti po darbo ir tiesiai i lova (ko anksciau nebudavo)
O ko jus nenorit eit ten kur dejotes?
Man trumpono siulus, bet ne todel, kad jaute vyras...
Man kokius pirmus du menesius buvo visada tokia sunki galva, jausmas, kad tuoj prades skaudet galva, dbr praeje simtomai bet vis dar teplioja ilgai po menesiniu. Isidejau lapkriti. Eisiu pas gyditoja ziuret...nes tas amzinas tepliojimas lb vargina.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai