2018.03.27 10:57 (prieš 8 m.)
Kad jau pasisakot,tai ir as pasisakysiu? Kiek pradzioj dziaugiaus,tai tiek dabar esu nusivylus Mirena,laukiu griztancio vyro ir einu issiimti! Nuo isidejimo is esmes pasikeite gyvenimas,bet raminau save,kad tai normalu ir turi prisitaikyti,su gyd kalbejom,apziurejo viskas puikiai. I puses metu tepliojima nelabai kreipiau demesi,nes gali taip buti! Bet kai pasibaige tepliojimai ilgai nesidziaugiau, prasidejo galvos skausmai,pykinimai ir kraujavimas is iseinamosios... va taip..(gimdymo,stangu neturejau,nes buvo ekstra cp) viduriu uzkietejimas apie lytini gyvenima net nekalbu,nuotaika ir busena isvis nera ka pasakyti. Kiek ji kainavo,tokiu dalyku neskaiciuoju,tada tiesiog labai reikejo ir pasitarus dejau,nes pastoti jokiu budu grieztai negalejau. 9men esu su Mirena. Kaip sugebejom saugotis iki sunau,nes sunus buvo planuotas,taip ir po isemimo saugosimes. Niekam nerekomenduociau, nei Mirenos,nei patirti tokios busenos,nors tikrai esu viskam kantri. Beja sese sekmingai nesioja,pradzioj buvo taip pat kraujavimas is iseinamosios,buvo susirupinus, kad kazkas su viduriais negerai,viskas baiges ir viskas gerai,sekmingai turi. Man blogiau! Sutinku gal kazkam ir tinka,visos esam skirtingos! Beja iki kol pagimdziau niekad niekuo nesisaugojau,gal mano organizmui buvo tiesiog sokas...( beja uzsisakiau ir pirkau Gintarinej vaistinej) ir dar prie to pacio atsirado prakaitavimas ko gyvenime nera buve,aplamai nezinojau kas yra prakaitavimas! Va taip hormonas isbalansavo mane visa!