Blackblackmagic parašė:
joo, va birzelio 4 terminas turejo buti....keistas menesis birzelis bus
Suprantu. Aš irgi liūdžiu per termino dienas. Persileidimų datos irgi kelia baisų liūdesį. Liūdžiu lapkritį, gruodį,sausį,birželį ir liepą
Blackblackmagic parašė:
joo, va birzelio 4 terminas turejo buti....keistas menesis birzelis bus
Suprantu. Aš irgi liūdžiu per termino dienas. Persileidimų datos irgi kelia baisų liūdesį. Liūdžiu lapkritį, gruodį,sausį,birželį ir liepą
Ania5 parašė:
Suprantu. Aš irgi liūdžiu per termino dienas. Persileidimų datos irgi kelia baisų liūdesį. Liūdžiu lapkritį, gruodį,sausį,birželį ir liepą![]()
jetau... bet jus ir stipri esat
man siokia tokia paguoda kad dukros gimtadienis birzeli tai kazkaip reikes bandyt neliudet
Ania5 parašė:
Pamenu, kaip visai neseniai buvot kategoriškai prieš ivf. Džiugu, kad pasikeitė nuomonė jūsų![]()
Manes laukia irgi abrazija.. bijau.. po kiek laiko galima vel bandyt pastoti? Nebuvo kazkokiu komplikaciju?
Blackblackmagic parašė:
jetau... bet jus ir stipri esatman siokia tokia paguoda kad dukros gimtadienis birzeli tai kazkaip reikes bandyt neliudet
Oj ne, nestipri. Patikėkit.
gerą vyrą tiesiog turiu, kuris mane vis ištempia iš depresijų ir duoda kokį tikslą.
Viltix parašė:
Manes laukia irgi abrazija.. bijau.. po kiek laiko galima vel bandyt pastoti? Nebuvo kazkokiu komplikaciju?
Užjaučiu
Turėjau jau dvi abrazijas. Kol kas komplikacijų nebuvo. O kiek savaičių? Jei mažai, tai nelaukčiau ilgai..
Bet jum gydytojai pasakys viską, nes vistiek kiekvienos situacija kitokia
Dar noriu papildyt. Abrazija man buvo daug lengviau nei medikamentinis arba savaiminis. Praėjau pro visus tris.
Viltix parašė:
kaip gaila...❤️🩹mes bandem po pirmu mm... bet nepasiseke, itariu kad buvo biocheminis, nors hcg nesidariau, tai tik testais spekuliuoju...
ir itariu kad gleivine buvo per plona del to neprisikabino.. o kaip buvo nezinau.. bet bandem is kart sulaukus mm
Ania5 parašė:
Oj ne, nestipri. Patikėkit.gerą vyrą tiesiog turiu, kuris mane vis ištempia iš depresijų ir duoda kokį tikslą.
![]()
Man keliones labai padeda nors kažkiek užsimiršt😇
Viltix parašė:
Priklauso kiek laiko nėštumui buvo. Daugumai gal leidžia po pirmu mm. Bet aš patarčiau nors kiek nors fiziškai ir psichologiškai atsigaut ir vėl bandyt❤️🩹
Ania5 parašė:
UžjaučiuTurėjau jau dvi abrazijas. Kol kas komplikacijų nebuvo. O kiek savaičių? Jei mažai, tai nelaukčiau ilgai..
as ir tikriausiai abrazija rekomenduoju, nes su medikamentiniu nepasisalino ir vis tiek jos prireike, tik kad dar papildomai laiko sudeginau.. nors medikamentinis man labai lengvai praejo (bet gal del to nes ne viskas pasisalino..)
Ania5 parašė:
UžjaučiuTurėjau jau dvi abrazijas. Kol kas komplikacijų nebuvo. O kiek savaičių? Jei mažai, tai nelaukčiau ilgai..
Ania5 parašė:
Pritariu man irgi abrazija Geriausias variantas buvo nes tirejus savaimini. Jau kažkada sakiau kad kai gimdai žinai del ko skausma kenti o persileidimo metu rankos tuščios bus....tai kam dar fiziškai kentet jeigu yra galimybe abrazijai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai