silmar parašė:
Labutis,
80-100ml vienu kartu. Bet mes valgom kas 2-2.5 val. Sekmad bus 3 sav
silmar parašė:
Labutis,
80-100ml vienu kartu. Bet mes valgom kas 2-2.5 val. Sekmad bus 3 sav
JustinaLAvr parašė:
Mes valgom pieniuką, per kartą suvalgom 100-120 ml, valgom maždaug 6-7 kartus per dieną. Kartais naktį valgom mišinuką. Mums 3 sav ir 1 diena.
Ar Jūs ir kai jums buvo 2 sav tiek daug pieno nusitraukdavote? Aš irgi traukiu, bet max 50 ml. iš abiejų krūtų. Tai atrodo mažai. Ir vaikutis irgi visad kabo ant krūtinės, bet nemanau, kad labai žindžia
koko_shanel parašė:
O aš su klausimu dar vienu:
Kai miega, ar jūsų vaikai skleidžia garsus visokius ir makaluojasi rankom kojom?
Oo taip! Iš pradžių šokinėdavau nuo kiekvieno garso tikrint. Dabar kol neverkia leidžiam miegot. Aktyvus miegas leliukų ☺️
silmar parašė:
Labutis,
Labutis,
Mes miksuojam, tai tiek mišinuko, tiek pienuko būna suvalgo 120-150ml. Priklauso koks tarpas būna praėjęs nuo paskutinio valgymo. Merginai 3sav ir 2dienos.
margo_alsi parašė:
Ar Jūs ir kai jums buvo 2 sav tiek daug pieno nusitraukdavote? Aš irgi traukiu, bet max 50 ml. iš abiejų krūtų. Tai atrodo mažai. Ir vaikutis irgi visad kabo ant kr…
Kai buvo 2 sav irgi kažkur 50-60 ml buvo, bet kiekvieną dieną pradėjo daugėt pieniuko, tada ir pas jus turėtų daugėt. O dabar tik naktį vieną kartą duodam mišinuko, kad kad visiems kitiems valgymams užtektų pienuko, nes kartais mažiau, kartais daugiau suvalgo. Nesijaudinkit, viskas bus gerai. 😊
mrs.R parašė:
Oo taip! Iš pradžių šokinėdavau nuo kiekvieno garso tikrint. Dabar kol neverkia leidžiam miegot. Aktyvus miegas leliukų ☺️
su kokiu mišinuku miksuojate? nes mes taip pat darome tai užkietejo viduriukai vaikui
vakar nusipirkome kabrita ozkos pieno tai siandien jau 5 pampersas kakučiu eina
koko_shanel parašė:
Šaunuoliai tėvai!
Sveikos, toks miegelis labai normalus, vaikelis filtruoja dienos įspūdžius kaip ir mes
ir ramus įmigimas pas juos max valandėlę būna kolkas. Šypsenos, raukymaisi ir kita miego metu kūdikėlis mokosi visko
tad mažiau pergyvenkit, kol mažiukas nesuriks prašydamas maistuko
ewoote parašė:
Sveikos, toks miegelis labai normalus, vaikelis filtruoja dienos įspūdžius kaip ir mesir ramus įmigimas pas juos max valandėlę būna kolkas. Šypsenos, raukymaisi…
Ačiū visioms pasidalinusioms ir atsakiusioms - tikrai ramiau!
Šiandien vaikas namie, savo lovelėj, išmiegojo 2kart po ~2h, nes nelindau po kiekvieno garso ar judesio (per kamerą stebėjau iš svetainės). Nėr buvę turbūt per mėnesį kad tiek išmiegotų, nes vis sutrugdydavau jam pati vargšui 😅
JustinaLAvr parašė:
Kai buvo 2 sav irgi kažkur 50-60 ml buvo, bet kiekvieną dieną pradėjo daugėt pieniuko, tada ir pas jus turėtų daugėt. O dabar tik naktį vieną kartą duodam mišinuko,…
Tikiuosi padaugės ir pas mane. Ačiū, kad pasidalinot
Mergaitele parašė:
su kokiu mišinuku miksuojate? nes mes taip pat darome tai užkietejo viduriukai vaikui![]()
Nežinau ar LT yra tokio, mes Cow&Gate naudojam. Mums ligoninėj davė jau jo, tai sakė likt prie to pačio. Su viduriukais jokių problemų
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai