Gatita parašė:
Atseit per mažai svorio priauga ir retai tuštinasi 🤔 man pačiai keista...
Matyt tada dėl svorio, nes maniškė 7,2 kg sveria ir todėl matyt nereikia.
Gatita parašė:
Atseit per mažai svorio priauga ir retai tuštinasi 🤔 man pačiai keista...
Matyt tada dėl svorio, nes maniškė 7,2 kg sveria ir todėl matyt nereikia.
Padėkit! 😅
Mažis valgo pieną ir kolkas tik iš krūties. Artėja vienas vakaras, kai reiks palikti ilgesniam laikui su seneliais. Pieno nusitraukiu, ten bėdos nėr. Bėda ta, kad vaikas nemoka iš buteliuko gerti. Bandėm kolkas philips avent ir medela (buvo prie pientraukio jis). Sūnus paimt kaip ir paima žinduką, bet atrodo nesupranta, ką daryt su juo 😅
Gal turit kas patarimų, kaip padėti jam? Koki kitą buteliuką pabandyti?
Gatita parašė:
Šiandien buvome pas gyd. 4mėn-6430g, 65cm.
Gydytoja sako pradėt primaitinti. Pabandžiau morkos duoti, nei pro kur. Viską lauk…
Mums taip pat gyd. sake nuo 4 men. pradeti duoti ragauti košių.Sako va uogu atsiras duokit. Nelabai supratau del ko, nes svorio priaugam🤔
Aš maitinu nutrauktu mp, tačiau gydytojos nuomone, kadangi 3 mėn-450g, 4 mėn-550g priaugo mažokai svorio ir tuštinasi retai, nepakanka mano pieno ir reikia pradėti primaitinti.
Turiu pastebėti, kad mp valgo nenoriai, nuolat turiu siūlyti, gava į šonus sukinėja, liežuviu stumdo. Didesnį kiekį suvalgo tik įmigusi.
Labai keisti tie primaitinimo siūlymai dėl svorio - iš pradžių ten tik po šaukštelį paragaut duodama. Tai nejaugi tuos du šaukštus nulaižius jos tikisi, kad kilogramais svoris didės... Tuo labiau jei vaikas stumia maistą iš burnytės - tai vienas pagrindinių ženklų, kad primaitinimui dar per anksti
koko_shanel parašė:
Padėkit! 😅
Jeigu tai tik vienas kartas, galima sumaitinti švirkštu (be adatos) ar iš taurelės
Paplio parašė:
oho koks ūgis, jau maniau mūsų 64cm prie didesnių.. beje kaip tuomet su vežimo lopšiu? jau naudojat sportinuką? Mūsų lopšys ~77cm ir jau matau, kad mažokai vietos. …
Mes irgi dar tik pora kartų matavomės, bet vis kažkaip neprilimpa 🙈 o dar netoli miško gyvenam ir mėgstam jo takeliais pasivaikščiot, tai be tinklelio niekaip, o prie sportinuko nebuvo (ir net nežinau ar yra koks normalesnis, nes kiek žiūrinėju, tai neatrodo, kad pilnai uždengia, gal kas turit ką rekomenduot?)
O su lopšiu... na, labai mums ten vietos jau nekažką, bet gerai, kad va taip miega kojytes sulenkęs, tai dar telpam 🫣😂 o atsikėlusiam įdomiausias užsiėmimas dabar kojos, tai jos retai lopšio dugną siekia 😄 
koko_shanel parašė:
Padėkit! 😅
Pabandykit lansinoh
Paplio parašė:
Labai keisti tie primaitinimo siūlymai dėl svorio - iš pradžių ten tik po šaukštelį paragaut duodama. Tai nejaugi tuos du šaukštus nulaižius jos tikisi, kad kilogra…
Sutinku. Pradžioje ragavimas tik vyksta. Nors ten kažkokios rekomendacijos kažkur yra,kad nuo 4 mėn galima primaitinti. Bet aš neskubėsiu. Pirmą vaiką irgi pradėjau primaitinti,kai jau mačiau,kad pasiruošęs. O ir 4 mėn vaikas neturi priaugti po kilogramą. Man atrodo 500 gr dar yra gerai.
20 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai