Julija1 parašė:
Kiek zinau tai arba wc yra be duso arba dusas be wc su dusu irgi lyg viena
Kad dauguma neturi nei wc nei duso.
Josvainių g. 2, KaunasJulija1 parašė:
Kiek zinau tai arba wc yra be duso arba dusas be wc su dusu irgi lyg viena
eri.ka parašė:
Dabar naujas skyrius atsidares po remonto kai gulejau sake stengemes guldyt kad butu su wc
Julija1 parašė:
Dabar naujas skyrius atsidares po remonto kai gulejau sake stengemes guldyt kad butu su wc
Gimdziau jau po remonto. Nebuvo pas mane wc, aisku ir neprasiau. Bet kazkaip abejoju, kad dauguma su wc.
juratinka1 parašė:
Ne bent jau viena guli Arba su vyru 🙂
Cia didziausias pliusas. Iki tualeto galima nueit tas kelias minutes, o gulet neaisku su kuo istisas
dienas nesinori..
eri.ka parašė:
Cia didziausias pliusas. Iki tualeto galima nueit tas kelias minutes, o gulet neaisku su kuo istisas
Tai va 🙂 svarbiausia atskirai 🙂 aisku ir gerai jei po gimdymo praeini🙂
Sveikos, gal yra kurios nesenai gimdete Kauno klinikinei ligoninei, ar ruosiates ten gimdyti, kokia atsiliepimai? koks personalas? Del palatu ar visas mamytes stengiasi guldyti atskirai, ar guldo po pora ir daugiau? ( ne del esamos situacijos Lietuvoje klausiu, o aplamai aktualu) pacios gimdymas bus kito menesio gale, tad domiuosi, manau lengvaiu butu vienai butu palatoje savo atzvilgiu ir kitos mamytes, leliuku, taip pat kurioms tai aktualus, o kam ne tiesiog galit si klausima apeiti gal paprastesne situaciha su misibiu jei mamyte esa nusprendus maitinti PM,? Buvau nusprendusi gindyti Kaubo klinikose, bet nuomone pasikeite laboau pasidomejus del peraonalo, kuris nelabai priema pacios mamos nuomone, susilaukia smerkimo ir pan, idomu kaip sitoj istaigoj
Aciu visoms uz atsakymus!
HappyJ parašė:
Sveikos, gal yra kurios nesenai gimdete Kauno klinikinei ligoninei, ar ruosiates ten gimdyti, kokia atsiliepimai? koks personalas? Del palatu ar visas mamytes steng…
Gimdziau pries tris metus, labai pasitaike geras personalas, esu viskuo patenkinta, tuo metu visas gulde atskirai, po viena palatoje. Dėl apsisprendimo maitinti pm nezinau, nes si liginine yra palanki kudikiui tai cia uz zindyma naturaliu pienuku, bet gal kuri turi ir kitokios patirties, antra taip pat planuoju gimdyti cia
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai