aqva parašė:
Labuka.As su tokiu klausimu ar jau jusu vaikuciams pradejo kristi pieniniai dantukai?
mums dar kol kas ne
aqva parašė:
Labuka.As su tokiu klausimu ar jau jusu vaikuciams pradejo kristi pieniniai dantukai?
mums dar kol kas ne
o mum jau
tik susidurem su tokia bedele,kad mum klibejo pieninis dantukas ir visiskai nepastebetai labai greitai uz jo pasirode nuolatinis dantukas.nutarem pasirodyti pas stamotologe.pasirode pas ja jy mums istrauke.ir taip mums nepasake ar taip turi nuolatinis dantukas isdykti uz klibancio dantuko,jai jis nepajiege pats iskristi ir ar jis mums dabar atsistatys y jam reikiama vieta ar taip ir auks truputy toliau nuo visu priekiniu dantuku
aqva parašė:
o mum jautik susidurem su tokia bedele,kad mum klibejo pieninis dantukas ir visiskai nepastebetai labai greitai uz jo pasirode nuolatinis dantukas.nutarem pasir…
žinoma atsistatys i jam reikiama vieta jei jau pašalintas trukdis
Sveikos..mano damutei pirmas pieninis dantukas iskrito 4 m. 8 men...jetau kaip išsigandau.galvojau per anksti, bet viskas tvarkoj, tai normalu, kaip nuramino medikai..pradėjo dygti nuolatinis, tai ir atrodė per toli auga, bet pilnumoj isdygus viskas susitvarke...
Antras dantukas iškrito lygiai 5 m. ir viskas gerai..
LuLuuu parašė:
Sveikos..mano damutei pirmas pieninis dantukas iskrito 4 m. 8 men...jetau kaip išsigandau.galvojau per anksti, bet viskas tvarkoj, tai normalu, kaip nuramino medika…
Taip tai normalus,kad anksciau iskrito.Skaitosi kuo anksciau isdyksta tuo anksciau ir iskrenta dantukai.Tai gerai,kad pasaket jog atsistatys,o man taip atrodo jog toli dyksta
jetau galvoju negi taip toli ir liks
istikruju buvau persigandusi ir sunerimusi.Na bet ner ka noret
pirmas vaikas ;)
manajam 5men isdygo pirmieji dantukai,o del iskritimo kol neklibejo labai bijojo,kad iskris ir liks be dantu
,bet kai pradejo klibeti kaskaip tas baimes jausmas prapuole ir apsidziauge
. Na taip maniskis pries miega pasikiso dantuka po pagalve ir lauke,kad geroji feja pasimtu dantuka,o paliktu pinigeliu
Mes tai nesitikėjom taip greit kad teks susidurti su dantuku klibėjimais, dukra labai išsigando, verkt pradėjo,tai teko raminti. Paskui domėjausi animaciją apie dantuku kritima, kad vaikas bendrą suvokimą turėtų, tai rekomendavo man animacinį filmuką "Peliukas Peris". Tikrai gražus filmukas.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai