jolkadk parašė:
tai taipdar viena beda turim... isbere lb prie ''giliuku"
ir paraude nemazai... man atrodo nuo obuoliu sulciu, nes slapimas rugstokas buvo, ant kvapo jautesi, jauciu pagrauze leliui mano. Ir be pamperso namie buna, ir tepu, bet nepraeina
![]()
![]()
nzn jau ka daryti
tepu ir bepanten, ir sudokrema turiu, nzn kuris geresnis...
Mano mazyliui pastovei rausvas uzpakaliukas ir pampersus keiciau bet niekas nepadejo,geriausiai padejo Pataisu sporu milteliai

ir paraude nemazai... man atrodo nuo obuoliu sulciu, nes slapimas rugstokas buvo, ant kvapo jautesi, jauciu pagrauze leliui mano. Ir be pamperso namie buna, ir tepu, bet nepraeina
tepu ir bepanten, ir sudokrema turiu, nzn kuris geresnis...
as jau savo "uzsimaitinau"valge net cepsedama,o ant rytojaus nieko nevalge tik arbateles gere ir zyze,nes turbut skrandukas buvo sustojes
salia kitoj gimdykloj buvo rami ir dar pirma pagimde
ir vyras nieko pries.tik gal su antra pats nestumas buvo sunkesnis-ta prasme,kad daug priaugau svorio ir buvo sunku judeti o dar ziema kiek apsirengti reikejo.mano mazoji "bludinti" naktimis pradejo.tokia gera buvo paskutinius 2menesius,atsiguldavo 22 paskui tik 6val -5val pavalgyti ir tik kokia 10 "su visu" atsikeldavo.o dabar jau stabiliai pabunda 2,40val ir zirzia turiu duoti arbatos, paskui kokia 5-6 pavalgo, ir neramiai miega iki ryto su prabudimais.nu suprantu dygo dantukai,paskui susirgus buvo (ausu uzdegimas)gal issiderino,o gal tas misinukas jau per liesas,nes tuoj pradesiu duoti 2numeri.nezinau.bet jau taip antra savaite,man paciai truksta miego ir esu pikta