agnyte1988 parašė:
sveikos
galiu pasigirti musu leliukas jau gim oficialioje seimojepenktadieni su savo mieluoju iteisinom santykius
![]()
Sveikinimai, Daug laimes
agnyte1988 parašė:
sveikos
galiu pasigirti musu leliukas jau gim oficialioje seimojepenktadieni su savo mieluoju iteisinom santykius
![]()
Sveikinimai, Daug laimes
agnyte1988 parašė:
sveikos
![]()
Nuosirdziausi sveikinimai
agnyte1988 parašė:
sveikos
![]()
Sveikinimai, laimės ir sutarimo
agnyte1988 parašė:
sveikos
![]()
Didžiausi sveikinimai.
garbanele30 parašė:
Mes tuokisimes tik civilinejnes nebuvo laiko tiems kursas ir t.t. Sakem kaip krikstysim leliuka tada ir tuoksimes baznycioj
![]()
O siandien man jau kiti neramumai...Vel patepliojo kraujas siandien,nedaug,bet jau sia savaite taip buvo
nors skausmu tokiu dideliu ir nejauciu,bet galvoju gal kad pavargau?nes siandien isvaziavom i carboot sale,savo nereikalingus daiktus pardavinejom,gal del to?nes anksti kelem,ir tik per pietus gryzom,nors tada gryzus iskart i lova griuvau ir miegot
panos sakykit savo nuomone,tikiuosi nieko blogo,nes ziuriu man jau vis maziau galima ka daryti,labai grietai pavargstu....nenoriu nieko blogo
labai negerai, nedelsk iskart kreipkis i gydytoja! Stenkis kuo daugiau ilsetis.
garbanele30 parašė:
Mes tuokisimes tik civilinejnes nebuvo laiko tiems kursas ir t.t. Sakem kaip krikstysim leliuka tada ir tuoksimes baznycioj
![]()
O siandien man jau kiti neramumai...Vel patepliojo kraujas siandien,nedaug,bet jau sia savaite taip buvo
nors skausmu tokiu dideliu ir nejauciu,bet galvoju gal kad pavargau?nes siandien isvaziavom i carboot sale,savo nereikalingus daiktus pardavinejom,gal del to?nes anksti kelem,ir tik per pietus gryzom,nors tada gryzus iskart i lova griuvau ir miegot
panos sakykit savo nuomone,tikiuosi nieko blogo,nes ziuriu man jau vis maziau galima ka daryti,labai grietai pavargstu....nenoriu nieko blogo
garbanele30 parašė:
mes tuoksimes rugpjucio 11do pas mane didelis nes turiu nemazai antsvirio,jo buvo iki pastojant,o kai tik suzinojom kad laukiames,tai pilvelis tik op ir issoko
as dar tik pradedu siutis suknele,siuveja patare kokia medziagyte pirktis,tai keliausim pirkti kita savaite
o ir modeliukas paprastas labai
pilvelio nepasleps,nors ir nenoriu slepti
as dziaugiuosi kad laukiuosi ir nematau ko slepti
tik tiek,manau kad bus sunku viska istverti,ta puota
tikimes nebus labai karsta
![]()
mes tuoksimes irgi rugpjucio 11
suknele siandien jau issirinkau nuomuosiuosi , nes nematau reikalo siuti
o beja kokia mazdaug kaina siutis? nes nuoma kainuoja apie 500
dziule parašė:
mes tuoksimes irgi rugpjucio 11suknele siandien jau issirinkau nuomuosiuosi , nes nematau reikalo siuti
o beja kokia mazdaug kaina siutis? nes nuoma kainuoja apie 500
As siuvausi .Musu vestuves buvo birzelio 2. Tai man suknele kainavo 1500. Bet turejau tokia kokios norejau. Nes nuomotis nieko gero neradau.
Henrika123 parašė:
As siuvausi .Musu vestuves buvo birzelio 2. Tai man suknele kainavo 1500. Bet turejau tokia kokios norejau. Nes nuomotis nieko gero neradau.
aisku, na as kazko ispudingo ir nenorejau, o paprasta grazia suknute radau. taciau pasilikau du variantus nes neaisku kiek nmano pilvuzas uzaugs per pora menesiu
beja didziausi sveikinimai vestuviu proga
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai