2012.10.26 12:38 (prieš 13 m.)
Sweikutes,nepykit bet ne wiska skaiciau ka pasikalbejot....
Na meginsiu pasipasakoti apie wizita,nuwykau i ligonine pries 2,nes antra wal buwo skanas,susitikimas nebuwo toks malonus,kaip pries tai du buwo...beweik nieko nemaciau...gera naujiena,kad lelyte apsiwerte zemyn galwyte
nelabai gera,kad mano waikiuko sworis,tiktais 1kg 700g
labai mazute
ir lytis nesimate,nepatwirtino ar tikrai mergaite...
Paskui 3 wal buwo wizitas pas midwife( sesute)...aptarem planiuka,nieko naujo galima sakyti nepasake man,pasiklause sirdeles,spaudimas,slapimas wel wiskas gerai,o kai parodziau skano rezultatus issiunte pas daktara patikrai,ir pasake kad reikalingas wel skanas bus...
o wa paskui linksmoji dalis,to daktaro pralaukiau iki 7 wakaro,jau buwau graudintis pradejusi,walgyt noris,uzpakalis atbuko nuo sedejimo,pawargau,moterys su saremiais atlekia,werkdamos,siaubas....
Paskui daktaras laike ant aparatu pajungta beweik walanda,sirdeles waiko klause,pulsa man matawo 6 kartus,temp.3...slapima eme 2 kart,planawo krauja imt,bet nebereikejo...
Galu gale pasake,kad leis man steroidus,kas 12 wal,jie sustiprins leliuko plauciukus,kadangi mazas ir plauciukai bus mazi,sustiprins,kad gimes galetu sawarankiskai kwepuoti,tai wa wakar gawau,siandien jau buwau,dar wakare reikes,ir rytoj
o skiepu skaudumas...
Apsiwerkiau wakar kai ir apie steroidus pasake...pirma karta girdziu
galwoju,gerai,negerai...