anita21 parašė:
o tu mokai vaiką kaip reikia verstis?
anita21 parašė:
o tu mokai vaiką kaip reikia verstis?
Sveikutes, padekit man truputuka. Berods musu maze pradejo nebepatikt Pampers sauskelnes, labai irausta vietele tarp sedmenu. Manau, kad cia nuo sauskelniu, gal sesis menesius odai pabodo tie patys pampersai.. zodziu, planuoju pirkti Liberro, bet nezinau, kuria linija pirkti- yra comfort, up and do ir dar keli variantai. Ka patartumete, motereles?
Is anksto dekoju
Gegut parašė:
Vienareiksmiskai comfort,jei nuo 4 dydzio
Sakai, up and go dar per maza manoji bus? Ten turbut jau sliauziojantiems maziukams?
Gegut parašė:
Nenori pabandyt coop arba bleer? Del kainos ir minkstumo,is pampersiukai.lt
Net negirdejus tokiu brendu, niekas nerekomendavo, tad bijau rizikuoti eksperimentuojant
shiushia inga parašė:
Su menesiadieniu, Lina!
Ačiukas
shiushia inga parašė:
Net negirdejus tokiu brendu, niekas nerekomendavo, tad bijau rizikuoti eksperimentuojant![]()
Aš ekologiškus Coop ir Bleer Bleir pirkau pabandymui, kad pakeisčiau Bambo (nes pradėjo plyšinėt susegimai vienu metu). Iki Coop dar nepriėjau, bet Bleer nešiojasi taip pat gerai kaip ir Bambo, tik yra pigesni
Šiaip ir Libero esam išbandę, tik jos man kietokos pasirodė, tik nebežinau, kokios ten konkrečiai buvo. Pampers taip pat visai mažiukui naudojom, bet vyrui kvapas užkliuvo, tai metėm juos, nors man jie patiko.
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai