Shponke parašė:
Tai jau tikrai kad urmu...dziaugiuosi bent tuo,kad naktim dar kazkaip miegam. Su painkstimais,paverkslenimais,nu bet vistiek miegam. Ant maitinimo tai irgi tas pats…
mano irgi mazai valgo siom dienom, nu bet ka jau cia, isgyvensim
Shponke parašė:
Tai jau tikrai kad urmu...dziaugiuosi bent tuo,kad naktim dar kazkaip miegam. Su painkstimais,paverkslenimais,nu bet vistiek miegam. Ant maitinimo tai irgi tas pats…
mano irgi mazai valgo siom dienom, nu bet ka jau cia, isgyvensim
Shponke parašė:
apsisnarglioje,bet miesto prakarteles su gyvom avelem ir asiliuku vistiek vaziavom aplankyt![]()
puikiai
Beje, pasigirsiu
mudu su pypliu esam ant sio menesio zurnalo virselio "mama ir vaikas'
www.mamairvaikas.lt/ (ten ant musu foto galit spustelt ir paskaityt jei idomu zinoma )
_Matilda_ parašė:
Beje, pasigirsiumudu su pypliu esam ant sio menesio zurnalo virselio "mama ir vaikas'
![]()
Suuuper!!! Grazuoliai
_Matilda_ parašė:
Beje, pasigirsiumudu su pypliu esam ant sio menesio zurnalo virselio "mama ir vaikas'
![]()
fainai
_Matilda_ parašė:
![]()
Ahaaa, o tu pas mus karjeriste pasirodo
nu siandien prie rytines kavos perskaiciau tavo labai idomu pasakojima
Tiesa pasakius labai jau daug bendro radau
Niekada nepamirsiu ligonineje seseles veido,kai pasakiau,kad cia mano pirmagimis...moteriske turbut vis dar tos nuomones,kad pirma karta gimdyti virs trisdesimties yra negerai...itariu i gimdancias virs 40-ties dar kreiviau ziuri
o seip tai saunuole
Shponke parašė:
Ahaaa, o tu pas mus karjeriste pasirodonu siandien prie rytines kavos perskaiciau tavo labai idomu pasakojima
Tiesa pasakius labai jau daug bendro radau
N…
taip as tokia ir nebijau pripazint, kad man svarbu ir profesine mano gyvenimo puse - nemanau, kad mano sunelis turetu laiminga mama, jei man tektu tik virtuve ir vonia vietoj 'ofiso'
Cia ziauriai individualu, kiekvienai skirtingai reikia save realizuoti - man svarbu karjera. Aisku, vaikas pirmoj vietoj, bet eina viska daryt jei baisiai nori
_Matilda_ parašė:
taip as tokia ir nebijau pripazint, kad man svarbu ir profesine mano gyvenimo puse - nemanau, kad mano sunelis turetu laiminga mama, jei man tektu tik virtuve ir vo…
Vat butent
jeigu nori-gali viska! Niekada nesupratau tu moteru,kurios nieko nedaro sakydamos tai,kad vaikus augina. Viskas suderinama. Mokslai,darbai,namai ir vaikai. Nesakau,kad lengva,bet asmeniskai as kitaip ir nemoku...man visada reikia issukiu
bet seima visada pirmoj vietoj.
Shponke parašė:
Vat butentjeigu nori-gali viska! Niekada nesupratau tu moteru,kurios nieko nedaro sakydamos tai,kad vaikus augina. Viskas suderinama. Mokslai,darbai,namai ir va…
ir as tokios nuomones
bet tikrai taip, labai labai sunku, bet kai tiek veiklos - ner kada skustis kaip pavargau ar kaip viskas blogai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai