Emilija76 parašė:
sveikinimaiilgute gime,busmanekene
![]()
Aciu
Tai,kad mes su teveliu abu auksti tai ir lele auksta
Emilija76 parašė:
sveikinimaiilgute gime,busmanekene
![]()
Aciu
Tai,kad mes su teveliu abu auksti tai ir lele auksta
IgneV parašė:
AciuTai,kad mes su teveliu abu auksti tai ir lele auksta
![]()
faina,lieka tik pasidziaugti uz jus,kaipsekesi pats gimdymas ?
IgneV parašė:
Aciu visoms uz sveikinimus!![]()
Liepos 3 d. buvo terminas o gimem kita ryta :)…
sveikinimai
ale kokia punktuali mergaite
saunuole
nuntaika parašė:
oho! naturaliai be nuskausminamuju isgimdei toki dideli leliu?o jet,tai tau reik medali uz nuopelnus iteikti! saunuole mamyte!
kaip sekas maitint?ramus leliu…
oj bet patikek buvo ziaurei sunku , niekada negalejau net pagalvoti, kad taip gai skaudeti. valgo mano maziukas tikrai daug , bet zynok ir pas mane pieno sakyciau kad ir dar dviem uztektu
leliukas labai ramus buna diena , bet nakti tai be miego jau reikia buti
bet tai normalu daktare sake po 2-3 savaiciu viskas turi pasikeisti . Seip tai vaikiukas tikrai ramus labai dziaugiuosi tuom , tik vat naktim blaskosi pilvuka gal paskausta
inesytte parašė:
vajezus tikrai verta medalio mamyte![]()
bijau as to gimdymo, bet kaip bus taip
svarbiausia maziukas sveikas ir toks didelis
![]()
musu maziuke b…
nera ko bijoti patikek manimi galetum viska istverti , kad tik maziukas butu su tavimi
tiesa sakai man ir kai gimdziau galvoje buvo , kad tik maziukui viskas butu gerai , o man kaip man ... mes moteris turime tai istverti
as ir nesitikejau kad toks didutis bus man ir daktare sako retas atvejis kai toks vaikiukas , nors pati sveriau kai nepastojus buvau 50kg ant 1.70 ugio tai zynai man buvo keista kad mano auksiukas toks
taciau virkstele buvo labai stora ir tiesiog ka valgydavau beveik viska vaikiukas paimdavo
Ineciukass parašė:
oj bet patikek buvo ziaurei sunku , niekada negalejau net pagalvoti, kad taip gai skaudeti. valgo mano maziukas tikrai daug , bet zynok ir …
Yra nuo pilvuko vaistukai coli calm, labai labai geri, jie kainuoja apie 90 lt. juos is uzsienio parveza, galima pagal pavadinima skelbimuose rasti. Tikrai padeda, mano drauges ne viena juos naudojo ir naudoja, tai neturejo ne karto poblemu su vaikucio pilveliu. Buvo konsultuotis pas daktarus ar jie nekenkia, kad taip gerai padeda, tai sake ne , nes jie zoleliu pagrindu gaminami, jokiu chemiju. Laukiu ir as kada parves, nes Kaune radau kas prekiauja, tai tik uz savaites tures.
irmmak parašė:
Yra nuo pilvuko vaistukai coli calm, labai labai geri, jie kainuoja apie 90 lt. juos is uzsienio parveza, galima pagal pavadinima skelbimuose rasti. Tikrai padeda, …
oj labai aciu as pati anglijoje gyvenu tai pazesiu gal rasiu ju
Ineciukass parašė:
oj bet patikek buvo ziaurei sunku , niekada negalejau net pagalvoti, kad taip gai skaudeti. valgo mano maziukas tikrai daug , bet zynok ir …
taip ziaurtiai skauda?
na bet saunuole iskentejai
vadinasi viskas imanoma
saunu kad pienelio uztenka, pats noriai valgo
o jau su miegu tikrai susitvarkys viskas neuzilgo
Ineciukass parašė:
oj labai aciu as pati anglijoje gyvenu tai pazesiu gal rasiu ju![]()
Mano drauge anglijoj taip pat gyvenanti juos naudojo, sake ten labai jie populiarus
jei neklystu per interneta ji uzsisake.
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai