kristuka parašė:
o tu pas kokia lankais ?
Jutininku poliklinikoj chadarceva
kristuka parašė:
o tu pas kokia lankais ?
Jutininku poliklinikoj chadarceva
kristuka parašė:
siaubas, o tai kiek jau tu priaugai kad netgi ant dietos ? nesamone.. man kazkaip baisiai skamba kai nestuke dietos laikosi.. juk reikia visko ko tik nori
teda per savaite buvo 5 kg uzauge tai isbare
kristuka parašė:
mnvcmaniske apsidziaugtu jai man tiek priaugtu![]()
nu kazkaip dabar nestukem juk teleidzia per visa nestuma 12 kg priaugt,16 daugiausia ,o as jau virs 20 priaugus
viskas vyko labai greitai. 7 ryto nubego vandenys,bet saremiu nebuvo.atvaziavau su 2,5 atsidarymu.2 valanda skatinti gimdyma pradejo.o pries 8 pagimdziau :)saremiai po skatinimo iskart buvo kas 4 min
po to kas 2 min,ir kas 1 min,kai buvo saremiai kas minute sakau noriu epiduro.suleido epidura ir po pusantros val saremiai kas min pasidare ir pilnas atsidarymas
ir pajauciau kad jau gimdau
pabaiga buvo sunki,bet buvo verta del aukselio savo.plysau nedaug.nemokejau stumt visai
tai tokia mano istorija
kristuka parašė:
as db 12 turiu ir tai sako kad mazaines liemuo dar matosi.. tik tiek kad pilvas pupso
![]()
tai labai ji dziaugiais mano kiekvienu priaugtu kg.. nes pries nestuma sveriau 48.. tai ir as dziaugiuos atgavus vaizda veide
![]()
oi tai tu kudena esi,as 62 sveriau pries nestuma ,tai dar plius dvidesim biski daug
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai