Dovile__ parašė:
Smagiau tj smagiau bt nuo realybes dar ne vienas nepabego![]()
o as taip stengiuos,pirmai plaunu indus mano hebra vercia spinta,tai apsimeciau jau kad nematau,nes dar ryte viska perlanksciau
Dovile__ parašė:
Smagiau tj smagiau bt nuo realybes dar ne vienas nepabego![]()
o as taip stengiuos,pirmai plaunu indus mano hebra vercia spinta,tai apsimeciau jau kad nematau,nes dar ryte viska perlanksciau
varsketukas parašė:
![]()
as tai ant visu spinteliu uzraktus sudejau -neturiu kantrybes aishkinti kas galima ir kas ne
5 per viena jiem ka sakau... prieina praktishkai tik prie savo lentynu ir zaislu deziu - ir tai uztenka tvarkymosi
Dovile__ parašė:
As i diena n k vaiku ir savo rubus perlankstydavau, jau uzkniso, neileidziu tiesiog i tuos kambarius ir tiek, o db jei netyciom uzfiksuoja prawiras kambario duris, …
pas mus duru nera tai eina kiaurai kaip tankai,o zodis negalima tai tas pats kas caca berniukai
Merginos, kada pradejot mokinti valgyti savarankiskai. Mes pradejom. Istiesu kazkoks kantrybes isbandymas. Visur pritaskyta, kazka suvalgo, kazka uz kaklo sutrombuoja. Nu zodziu...
Mokau ir is puodelio gerti, irgi dauzo man per puodeli... Ech tikiuosi iveikti per menesiuka, gal gi lengviau bus
Del tu triju zodziu, logopede pasake, grieztai turi buti 3 zodziai, o poto psichologe dare raidos vertinima, ir ji sako, svarbiausiai sakyti dvigarsius, gali buti dar ir bereiksmei. Tai vat. Maniskiai kazka mala, bet nesuprantu as dar savo karalaiciu
murka123 parašė:
Merginos, kada pradejot mokinti valgyti savarankiskai. Mes pradejom. Istiesu kazkoks kantrybes isbandymas. Visur pritaskyta, kazka suvalgo, kazka uz kaklo sutrombuo…
as pati nemokiau, bet dabar Dominykas pats jau pradejo rodyti iniciatyva valgyti pats. tai duodu jam sauksta, kazhka suvalgo, kazhkiek pridrabsto. su kitu saukstu maitinu. Andrius dar nelabai rodo iniciatyvos pats valgyti,tai specialiai ir nemokau. MAniskiai pradejo lamkyti darzeli, tai ten tegul ir mokosi valgyti
Dovile__ parašė:
Su sakutem mokam, su saukstais oj neee![]()
mes turim tokius Zepter saukstu vaikam, tai turiu pasakyt tikrai geras dalykas. tuoj nu ziauriai geras daiktas - kai vaikai sauksta laiko su sauja tai patogiai viskas i burna subega. vat toks, nznau ar gerai matosi chia. 
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai