2012.09.10 09:58 (prieš 13 m.)
Kristina.Sambuka parašė:
Buvo nutrukes pora kartu,bet tik po viena diena,is tikro tai nzn,manau kad gali but nepertraukiamas.sianakt isvisi kas dvi val.atsibudinejau nuo skausmo,as jau nebezinau,kaip taip gali buti,jei viskas ok,o skausmai eina,pavargau jau...galiu bulet,gzliu ta mg gert negerus,viena diena ciut geriau, kita blogiau...o tave paleido is ligonines,praejo viskas,nebeskauda?
Labas rytas!
Jei esi labai nerimaujanti, jautri, tai gali buti tie skausmai ir nervinio pobudzio! Skaiciau, kad vienoms moterims skauda ir taskas, o priezasties taip ir neranda.
Man del zemai esancios placentos ir buvusio nestumo pradzioje kraujavimo reikia vengti fizinio kruvio. Labai sunku pamatuoti kiek yra tas sveikas fizinis kruvis. Vakar tipenu Palangoje ir vos tik pajusdavau koki tempima, skausma, mikliai sedaus. Tik jau biesina tas vaziavimas musu saleles keliais... Tik per kokia duobe ir jau nepatinka pilvui.
Siandien vykstu pas gydytoja, ziuresiu ka sakys. Manau, kad tes biuleteni.
Man svarbiausia, kad as galiu vel gerti vandeni!!! Nes jau krito spaudimas, nuo vemimo rugstys taip ede, kad balsa prarasdavau, o tas tampymas irgi nera sveika vaikeliui. Tad pasakymas "visos vemia"- man jau nebetiko, nes ziurint kaip vemia
O su mano miomos skausmu tai teks gyventi. Jei visai kenteti negalesiu, tai skirs vaistus ir tik gydytoju prieziuroje. Bet as tik saukiau, kad viska iskesiu, kad tik vaikiukui butu gerai, o man jau bus, kaip bus
Ziuresiu kaip cia bus. Bjauru tik tai, kad kai skauda vis kirba: auglio skausmas, ar vaikiukui kas... Uztat mane turbut ir uzechoskopuos negyvai