emel parašė:
ta prasme ka jie reiskia?
mums tas pats buvo preita sav praejo savaime.daktaras apziurejo sake praeis savaime.
emel parašė:
ta prasme ka jie reiskia?
mums tas pats buvo preita sav praejo savaime.daktaras apziurejo sake praeis savaime.
ieva6891 parašė:
Klausykit, ar jūsų vaikai irgi dažnai bum padaro? Nu maniškis, atrodo, kad be guzo ant kaktos negali...
Neitas irgi amzinai su melynem
bet pasiutes baisiai yra, begioja neziuri kur, laipioja visur kur tik gaunasi... O jei pavarges tai isvis pro duris nepratelpa, butinai uzkliuna
Bistriuke parašė:
Mamytes, gal kuri su mazyliu bande skristi lektuvu jau?
Skridom du kart.
Su sunum nesuskaiciuojama skaiciu.
Maniškis išmoko užlipti ant kėdės, nu kėdės ant stalo ir tada siekia ant palangės esančių daiktų... Iš svetainės ir virtuvės dieną išnešu visas kėdes, nes neįmanoma, atrodo, kad magnetas traukia vaiką ten. Šiandien atsinešiau kėdę, kad prisėst galėčiau ir pamaitinti vaiką, tai per vieną sekundę, kol nusisukau prisitraukti vaiko kėdutės, mažius sugebėjo užsikarti ir nusiversti nuo kėdės. NU tiesiog žlugdo mane morališkai šitas vaikas :-D
Sveikos
Kai kurios čia jau turi antrus leliukus, kai kurios laukiasi... Mes irgi galvojam apie antrą, bet niekaip aš nesiryžtu, neapsisprendžiu. Man norisi dar vasarą palaukti, atlikti paruošiamuosius darbus ir tada jau rudenį imtis iniciatyvos šiuo klausimu. Bet faktas, kad tokiu atveju dar reikės grįžti į darbą... Iš kolegių žinau, akd darbe perestroikos vyksta, tai klausimas, ar bus dar ten, kur grįžti. Svarstau, gal tada pasiimti trečius metus atostogų ir ramiai lauktis antro. Gal kuri turit patirties šiuo klausimu? Įdomu, kaip tada būtų su išmokom, juk trečius metus jau nieko negausiu...
Giunel parašė:
labas mamos,
as cia isiterpsiu su tokiu klausimu... sakykite,ar yra cia tokiu,kurias dar neapla…
Aisku yra tokiu. As kadangi dar maitinu mp tai neaplanke.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai