ieva6891 parašė:
Lankė, bet balandį nustojom lankyti, nes ligos vis nesibaigė ir as galiausiai išėjau į dekretą. O dabar vėl pradėsim naujoj vietoj. Kol kas nesako, kad nenori, net …
Gal nebus.nereikua nusiteikti.
ieva6891 parašė:
Lankė, bet balandį nustojom lankyti, nes ligos vis nesibaigė ir as galiausiai išėjau į dekretą. O dabar vėl pradėsim naujoj vietoj. Kol kas nesako, kad nenori, net …
Gal nebus.nereikua nusiteikti.
ieva6891 parašė:
Labai tikiuosi![]()
mes antrus metus lankom, ir vis tiek kai kurie grupes waikai verkia. nezinau baisu, ir kabo tos lenteles teweliams, ka daryti ka sakyti ko ne. ir wis tiek girdziu, newerk as grisiu..... negalima taip nuteikti vaiko, tada vis tiek gaunasi tas darzelis kaip baubas.
Man asmeniskai sita lentele labiausiai patinka.tokia ir grupej kabo
https://m.facebook.com/PuseMuses/photos/a.538071236387725.1073741828.537393616455487/687971928064321/?type=3&source=48
Ačiū! Ta lentelė superinė. Parodysiu vyrui, nes tai jis ves vaiką į darželį rytais, aš tik pasiimsiu vakare. Šiandien mums buvo rugsėjo 1-oji. Buvo pora valandų su tėčiu grupėje, grįžus namo isterijos priepuolius kelis atlaikiau. Suprantu, kad vaikui emocijų visokių prisikaupę buvo. Net muštis norėjo. Bet kai nurimo, tai visą pusdienį darželį žaidėm namuose. Manau, kad jam labai viskas smalsu, bet ir baisu kartu. Pasakiau, kad rytoj jau liks vienas darželyje tiek pat laiko, kiek buvo šiandien su tėčiu, tai šaukė, kad nenori.
ieva6891 parašė:
Ačiū! Ta lentelė superinė. Parodysiu vyrui, nes tai jis ves vaiką į darželį rytais, aš tik pasiimsiu vakare. Šiandien mums buvo rugsėjo 1-oji. Buvo pora valandų su …
teciai buna saltesniu nerwu, manau seksis gerai
Labą vakarą. Kaip gyvuojate? Aš saviškį vedu į darželį. Viskas iš tikro sklandžiai, jokių rėkimų, verkimų, puikiausiai pasilieka grupėj... Bet... Man dabar kita dilema problema. Nugi darželio dienotvarkė. Į darželį einant anksti keliamės (7h - jam jau čia labai anksti, nes namie būdamas keliasi tik 8-8.30h). Kad pietų miega darželyje, tai aš džiaugiuosi, bet kad miegot jie ten eina bais vėlai - nuo 13.30 h, miega iki 16h maždaug. Ir pabandyk tu jį paskui 20 h paguldyt vakare, neužmiega nei pro kur. Net ir 21 h neužmiega. Iki kokių 22 ,,mūčinamės". Tada ryte dar sunkiau keltis ir taip kasdien tie rytai sunkėja...
ieva6891 parašė:
Labą vakarą. Kaip gyvuojate? Aš saviškį vedu į darželį. Viskas iš tikro sklandžiai, jokių rėkimų, verkimų, puikiausiai pasilieka grupėj... Bet... Man dabar kita dil…
Musu labai panasi situacija+ miegojo su mamyte kartu! Tai buvom miego klinikoj! Pagrindinis patarima isvis nemigdyt pietu miego. Man kaip tik dekretas tai pasiimt bent iki 3 val kad neuzmigtu masinoj kol grisim namo, o jei uzmigs tai zadint! Nu ir jau 4 diena kaip bandom tai viskas veikia! Issikrauste i kita kambary ir eina miegot daug anksciau! Svarbu rutina ta pati kad valytis dantu, pizama, pasaka, buciukas ir isjungt sviesa. Tada dar pasedziu max 15 min salia ir uzmiega. Kol kas apie 9. 30 bet vis ankstinam po 15 min ta laika kai jau einam ruostis miegeliui! Kol kas viskas veikia! Ketvirtadieni vel eisim. Bus matyt ka sakys vel!
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai