2014.03.08 19:11 (prieš 12 m.)
Trumpai kaip man viskas prasidejo,praeita sestadieni pradejo lb pilvas susitraukineti,nuvaziavom i klinikas ir sako guldom i gimdykla tiesiai,nes rode saremius aparatas tas,nuveze i gimdykla,perrenge,pagilde ant stalo sako laukiam,na laukiam laukiam kol gimdysiu,o vaikas apsigalvojo,saremiai atslugo,veikla sustojo....pralaike visa nakty ant stalo,ryte perkele i palata....Prabuvau sekm,pirm apziurejo sako 3cm atsiverimas,bet saremiu nebera....Zodziu....pirmadieni vakare isejo kamstis,o bloga,dusina,visus kalus lauzo....zodziu,sako gydytoja ryt bus vizitacija keliu gyd ir nuspresim ka daryt,nes sako matom kaip kankinates....terminas siaip buvo kovo 7d.Tai va antradienio ryta atejo prof.Gintautas ir sako,kam cia jai kankintis,leidziam vandenis ir viskas,nors jis labai jau naturalistas....Tai va antr 13val nuleido gimdykloj vandenis ir prasidejo tada linksmoji dalis,saremiai....Vajezau....Tai pagimdziau 20 val,virkstele buvo aplink kakla apsisuksi,vaikutis melynas vissas,tai man kai liepe kuo greiciau stumt nes negerai bus,tai jau kaip,dejau tai dejau,na tai to pasekme toks hemarojus,kaip cia kazkuri rase zirnio dydzio rado dovanele hemaroju,tai pas mane kumscio dydzio!!!!!nebezinau ka daryt reikes!!!!!! Taip skauda,o klinikose net neziurejo akusere,pasakiau kad lb skauda,tai sako zvakuciu nusipirk,man jau operacija bus reikalinga nebe zvakutes.....
Na bet svarbu leliukas mano sveikas gime!!!!;) linkiu visoms pagimdyti lengvai!!!ir sveikis vaikucius!!!;)