Aurelija08 parašė:
kogero savo stebukla isvysiu jau sensktnereikes nei beskatint ryt nes patys saremiai prasidejo gan staigiai
![]()
Niu pavydziu baltu pavydu. Kad man taip.
Aurelija08 parašė:
kogero savo stebukla isvysiu jau sensktnereikes nei beskatint ryt nes patys saremiai prasidejo gan staigiai
![]()
Niu pavydziu baltu pavydu. Kad man taip.
Stebuklytė parašė:
man kazkaip itartinai paleido vidurius ir nors valgiau vakariene - jauciuosi alkana
Tai turbūt jau ir gimdysit
dijanute parašė:
O jums nebuna, kad pilvelyje kazkas lyg tvinksi, pulsuoja? Nemanau, kad tai zagsejimas, nes per daug intensyviai,mazdaug kas 2-3 sekundes, daugiausiai vakarais
jo, buna, as irgi uzskaitau sita reikala kaip zagsejima
Na, dėl prietarų, nelabai aš jais tikiu. Beto, nėštumas antras. Pirmąjį irgi tvarkingai į kirpyklą vaiščiojau, prietarai nepasitvirtino. O plaukai po gimdymo gal apie 4-6mėn. žiauriau slinko, priekyje net kaip praplikus atrodžiau. Tuo metu ir anemija vėl išsivysčius buvo. Beje, organizmo atstatymui labai neblogai linų sėmenų aliejus kapsulėse tiko.
Ir apskritai, šį nėštumą į viską paprasčiau žiūriu, smulkmenų taip nebesureikšminu. Ir darau viską, kad jausčiausi pati sau graži, o ypač po gimdymo. Aišku, nieko, kas pakenktų mažiui, bet nebesikraustau iš proto dėl ekologiškos kosmetikos ir maisto (oda šį kart beveik tobula), neleidžiu sau valgyt be saiko, nes svorį ilgai numetinėjau. Negulinėju po pusdienį, nes nebeturiu nei laiko, o ir pati energingesnė ir neaptingus jaučiuos.
dijanute parašė:
O jums nebuna, kad pilvelyje kazkas lyg tvinksi, pulsuoja? Nemanau, kad tai zagsejimas, nes per daug intensyviai,mazdaug kas 2-3 sekundes, daugiausiai vakarais
Žagsiukas
viva parašė:
Tai turbūt jau ir gimdysit![]()
labai jau noreciau
dar karstis pradejo must.. jezaus kaip sunku
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai