BeFree parašė:
nebūsi, dar gi aš esu!mums 10d iki termino tik...
O gal tu greičiau už mane pagimdysi
BeFree parašė:
nebūsi, dar gi aš esu!mums 10d iki termino tik...
O gal tu greičiau už mane pagimdysi
Turtas parašė:
Klausimas...jei jau yra terminas praejes ir vaziuoju pasitikrinti i VGN, ar reikia del visa ko pasiimti daiktus ar ne? Klausiu del to, kad nezinau...ar guldo ar ne?…
manes negulde, nors kiekvienai skirtingai
va ryt manau jau guldys nes liepe atvaziuot paciai jei nepagimdysiiu iki rytojaus
Migi parašė:
As tikiuosi si naktis man paskutine...nes visos dienos man pakako jau...
stogas gali nuvaziuoti
taip laukiu kada prasides tie skausmai reguliarei…
Linkiu kantrybes
o pas mane nieko nei skausmu nei saremiu, jei niekas nesiremtu i sonkaulius pamirsciau turbut kad ir pilveli turiu
nors nuo laukimo beprooto pavargau
Garbanele05 parašė:
Linkiu kantrybes![]()
Kantrybes man tikrai jau reikia...
nes ji baigia issekti... Laukiu tu normaliu saremiu, bet kai jie prasideda Dievuliaus maldauju kad jie greiciau liautusi, nes siandien vienu momemtu taip skaudeti pradejo kad net nedidele komoda is skausmo nuo zemes pakeliau
Migi parašė:
Kantrybes man tikrai jau reikia...nes ji baigia issekti... Laukiu tu normaliu saremiu, bet kai jie prasideda Dievuliaus maldauju kad jie greiciau liautusi, nes …
jei taip skaudziai gal reiktu vaziuot bent pasitikrint, nes pasitaiko kad ir nesulauki tu reguliariu. mano puskei jie isvis 30 min pries gimdyma reguliariu tik sulauke tai is namu nebutu spejus nuvaziuot
Garbanele05 parašė:
jei taip skaudziai gal reiktu vaziuot bent pasitikrint, nes pasitaiko kad ir nesulauki tu reguliariu. mano puskei jie isvis 30 min pries gimdyma reguliariu tik sula…
Man jie taip idomei kartojasi, tai buna kokis kelis kartus po 10 min kartojasi, kita karta po 20 min tik pasirodo, paskiau buvo kad valandai dingo, tada vel kas 10 min kartojosi, nezinau net ka ir daryti, ir taip jau visa diena , nuo puses keturiu ryto...
Sveiku niu va as ir noriu pasigirti ; ) kad snd isejo kamstis ir dabar vis daznesni saremiai uzeina skausmelis tai toks oho....;( laukiu db kada vandenys nubeks nes cia uk sake kol nenubega galu nevaziuot i ligonine bet kitom juk kerpa taip ir nesulaukia...bijau lb pirmas lelius nieko nesigaudau bet sakiau jau kai uzeis lb skausmai tai nelauksiu vaziuosiu isvys tai isvys... bet jauciu kad sianakt sulauksiu savo lelytes
Migi parašė:
Man jie taip idomei kartojasi, tai buna kokis kelis kartus po 10 min kartojasi, kita karta po 20 min tik pasirodo, paskiau buvo kad valandai dingo, tada vel kas 10 …
vat kaip sunku buna kai papuoli i ta rata kai buna viskas skirtingai nei iprastai visom
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai