margaretux parašė:
slapimo ir sodos reakcija parodo kokios lyties kudikis gali gimti...jei reakcoja didele - mergaite, jei maza arba jos nera berniukas
Kaip tik atvirkščiai - jei putoja, tai berniukas, nei ne - mergaitė
margaretux parašė:
slapimo ir sodos reakcija parodo kokios lyties kudikis gali gimti...jei reakcoja didele - mergaite, jei maza arba jos nera berniukas
Kaip tik atvirkščiai - jei putoja, tai berniukas, nei ne - mergaitė
lavita12 parašė:
mes irgi laukiam rugjucio 7 dienoslabai labai tikiuosi, jog pasirodys leliukas/e!
kada Tau gimdyti?
Man gimdyti gruodzio 29d. bet kadangi dar ne karto nedare echo gal koreguos, nors pati manau, kad panasiai ir turetusi gautis, o kada jums gimdyt? Oi man dabar ta rugpjucio 7 atrodo tokia nepasiekiama
bet zinau, kad sulauksim
lunatikele parašė:
Matau kad tau ir 22 sawaite man terminas gruodzio 4. Noreciau ir as susapnuot sawo mazyli. Nes kai sapnawau tai man tas sapnas nepatiko ten greiciau galima pawadint…
Man irgi gruodzio 4d. terminas (pagal TD gruodzio 3d.), tai tik viena karta teku susapnuoti jog paduoda man vaika ir sako sveikinam - berniukas, o as tokia mintyse alia nusivylus buvau, o kodel ne mergaite
ir zadintuvas prikele i darba ruostis - gal dar ka buciau prisapnavus tesinyje
sirja parašė:
Sveikutes.norejau paklausti ar galima nestukems atsigerti nealkoholinio alaus?
zinoma, jug NEalkoholinis
Alvija123 parašė:
Reiskias ne man vienai kosmarai sapnuojasi,pradzioj skaitau visom grazus sapniukai,o as galvoju cia viena tokia,sakykit gal yra mamyciu is Kauno,kur planuojate gimd…
Nei su vienu gimdymu nesitariau ir nesitarsiu.Pirma gimdziau 2liigoninej,likau patenkinta,antra-Mazylyje ir labai patenkinta likau,nors nieko nedaviau ir nesitariau o trecia dar nezinau kur,nors labai daug kas giria 2ligonine,tai nezinau dar,nes arciau Mazylyje arba Krikscioniskuose namuose,dar yra laiko
Asirtiek26 parašė:
sveikos mamytes snd buvau pas daktare man ne penlige o pusles uzdegimas stiprus tai israse atdibijuotiku
Nepergyvenk, as irgi turejau problemeliu, irgi geriau antibiotikus,tai man isvis tada tiktai 13-a savaite buvo.. zinok jei gydytojas paskyre, tai geriau isgerti, nes negydomas uzdegimas gali daugiau bedu atnesti.. Viskas bus gerai, pamatysi
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai