2016.11.13 17:31 (prieš 9 m.)
mazas_eziukas parašė:
Bet nemaciau, kad kuri butu rasiusi, jog jos vyras blogas. Moterys, tuo paciu ir as, pasiguode, kad po gimdymo atsalo santykiai su vyru, kad nesinori sekso, galiaus…
"Gal jūs ir teisingai kalbat bet kaip vyras grįžta tai aš jo nelb ir laukiu ,kaip jo nėra man ramiau tai karštų bučinių apdovanoti net nesinori,o ir dar aš bučiuotis lb nemėgstu ne Man seilejimasis o jam kaip visada sekso ir bučinių reikia daug."
"As einu pirmiau miegoti, o jis sedi zaidzia prie kompo... ir matot kai jis ateina gulti tai as turiu butinai laukti, nors as jau bunu devintam sapne... as tikriausiai ne su tuo vyru gevenu su kuriuo reketu :hmmm:"
"Mano vyras dar iki dukrytes prie kompo sededavo, niekas ir nepasikeite, nors artimieji ir as labai tikejomes kad gimus vaikui jus kazkiek pasikei...
Apie namu tvarkyma, maisto gaminima, vaiko prieziura ir visus kitus reikaliukus... vyras nieko nedaro, viskas man. Jis net kartu i lauka neiseina su mumis. As kartais, kai labai jau sirdi suspaudzia, pagalvoju kam tas vyras isvis reikalingas man, ar kaip tetis vaikui jei jis su tuo vaiku neuzsiima. Zinau skamba ne kaip bet taip jau buna"
“Jus teigiat, kad reikia vyrui demesi rodyt, su sypsena pasitikti ir pan. O kaip paciai moteriai? Jai demesio nereikia? Demesys, sypsenos, svelnumas turi buti ABIPUSIS. "
Galima dar daug copy paste padaryti, kurioj vietoj jus meilę matote? Jūs rašote dėmesys Šypsenos turi būti abipusis TEISINGAI, tai jeigu iš jūsų pusės yra iš vyro nėra reiškia jis Nemyli... gali būti kartais nėra nuotaikos,pavarges bet ne pastoviai.
Jeigu vyras - moteris nėra laukiamas(a) savo šeimoje savo namuose tai kokia yra meilė??? Kam kankinti vienas kitą ir verkti oj kaip sunku aš nenoriu mylėtis aš nenoriu bučiuotis (nesakau kad pastoviai reikia norėti) bet jeigu jau 1,5 metu po gimdymo ir niekad nenorite tai vyras 100% susiras kas norės, ir sakys aj žinai jau 35 metai... pavargęs