Linaklp parašė:
O sijonukas laaabai gražus![]()
![]()
Ačiū ;)
Linaklp parašė:
O sijonukas laaabai gražus![]()
![]()
Ačiū ;)
Rikita parašė:
Na ziurint kaip kas koki mandruma isivaizduoja,pas zmogu tokios kainos is 30 skoniu renkiesi! O siaip paklausiau nes labai idomu pasidare kiek kiti ima,nes as negyv…
tai va butent koki torta isivaizduoji... As ir ne Lt, bet kainomis pasidomejau o ir seip jei gryztam visada usisakinejam is cupcake.lt ten mums jie patys skaniausi
Restreint parašė:
Mes krikštynas šventėme prieš metusPasidalinsiu savo patyrimu, gal kažkam į naudą bus
Wow labai grazu! Nuostabus sijonukas!
Sniegoja parašė:
kaip jum tokia dovanėlė svečiams? Buvau labai užsidegus idėja, prisiploviau indelių, o atrodo kaip vaistai![]()
Gal reikejo viena kita sviesiai ruzava marsh mellow idet?
Seip kaip pasakei,kad kaip vaistai, tai ir ziurejau kaip i vaistus, butum nepasakius, tai cia viskas ok butu
bet jei neesi patenkinta darbu, geriau perdaryk,nes paskiau vis galvosi,kad ech galejau kitaip padaryt...
Bent jau man taip buvo... nebuvau tikra, del musu sukneliu, o kaip pamaciau idealias tai turejau persisakyt,kad buciau patenkinta
kiskelis parašė:
O štai mūsų palinkėjimų knygutė
Gal dar galit pasakyti kokie matmenys jusu sio grozio?
juoduke. parašė:
Gal reikejo viena kita sviesiai ruzava marsh mellow idet?Seip kaip pasakei,kad kaip vaistai, tai ir ziurejau kaip i vaistus, butum nepasakius, tai cia viskas ok…
Anyta vaistininkė, krikšto mamytė medikė - pas mus jaučiu visiem būtų į vaistus panašu
Spalvas noriu išlaikyt tik baltas ir gelsvas. Dar pirkau meškiukų guminukų baltai geltonų. atrodo puikiai, bet baisiai kieti, perdžiūvę kažkokie, gėda dėt tokius. Pirkau parduotuvėj "Saldūs majai", jei kas ten irgi ką pirksit - tai atsargiai.
Sniegoja parašė:
Anyta vaistininkė, krikšto mamytė medikė - pas mus jaučiu visiem būtų į vaistus panašuSpalvas noriu išlaikyt tik baltas ir gelsvas. Dar pirkau meškiukų guminukų…
aha taip ir pamaniau,kad spalvu nenorit maisyt
Ei tai gal ir idomiau butu jei pagalvotu,kad vaistai?
Aciu inosim del parduotuves ;)
aguta parašė:
Gal dar galit pasakyti kokie matmenys jusu sio grozio?
21*16cm
Sniegoja parašė:
kaip jum tokia dovanėlė svečiams? Buvau labai užsidegus idėja, prisiploviau indelių, o atrodo kaip vaistai![]()
Pavadinkit "Laimės vitaminai" ir viskas bus ok
Mano buvo panašios į Jūsų

2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai