Enika parašė:
gal galite nuoroda imesti kaip atrasti fb? Aciu![]()
Kažkada rašiau jai dėl tortų per fb, bet kažkaip žinutės neišsisaugojo. Turiu kainyna ir kontaktus, o kaip per fb rasti net nebežinau
Enika parašė:
gal galite nuoroda imesti kaip atrasti fb? Aciu![]()
Kažkada rašiau jai dėl tortų per fb, bet kažkaip žinutės neišsisaugojo. Turiu kainyna ir kontaktus, o kaip per fb rasti net nebežinau
judoshiukas parašė:
Eimiki, labai aciuButinai pasiziuresiu ta nuoroda. Kazka jau esu lyg radus, t. y. krikstynu planuotoja bent jau maciau internete ne viena. Norejau imti savo ves…
Parasiau as jum i az viena mergina. Pasidomekit gal pades ;)
judoshiukas parašė:
Eimiki, labai aciuButinai pasiziuresiu ta nuoroda. Kazka jau esu lyg radus, t. y. krikstynu planuotoja bent jau maciau internete ne viena. Norejau imti savo ves…
mes vestuvem naudjomes Prestige Idea paslaugoms, jie organizuoja ir krikstynas. likom labao patenkinti.
Linaklp parašė:
Kažkada rašiau jai dėl tortų per fb, bet kažkaip žinutės neišsisaugojo. Turiu kainyna ir kontaktus, o kaip per fb rasti net nebežinau![]()
o kuo vardu ar koks pavadinimas tos kepėjos? Man irgi aktualu
dowyle parašė:
o kuo vardu ar koks pavadinimas tos kepėjos? Man irgi aktualu![]()
Gabrielė Puškorytė, per fb.
Peteliškė parašė:
O kokio skonio tortus imsit? Galvoju bis koky cia imt.![]()
aha as irgi uzsisakiau bet nepasakiau dar kokio skonio, nu net nzn...gimtadieniui primajam irgi uzsakinejau bet jau nepamenu skonio.
kokius jus tortus uzsisakinejat, koki skaniausi? pas mus 2 aukstu tai galvoju skirtingu skoniu daryt..
Lina, o kiek kaina kg pas ta puskoryte?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai