Abra parašė:
As irgi po nesivystancio dabar pastojau... Pasiskambinus ginei, liepe ateiti praejus 10d po to kai testas parode ll. Sako, turi praeiti minimun savaite, kad zirniuk…
Tai jau buvot ?
matė plakančią širdutę jau ?
Abra parašė:
As irgi po nesivystancio dabar pastojau... Pasiskambinus ginei, liepe ateiti praejus 10d po to kai testas parode ll. Sako, turi praeiti minimun savaite, kad zirniuk…
Tai jau buvot ?
matė plakančią širdutę jau ?
Įnoringa parašė:
Tai jau buvot ?matė plakančią širdutę jau ?
![]()
Buvau. Mate puslyte gimdoje. Sirdeles dar negirdejau. Dabar eisiu 05.13
Abra parašė:
Buvau. Mate puslyte gimdoje. Sirdeles dar negirdejau. Dabar eisiu 05.13
Kiek laiko buvo, kad dar negirdėjot? Įdomu labai
Bonitaa parašė:
Sveikos, kaip gydytis skaudancia gerkle? dar neissikaudejo labai, bet jau nieko gero...bandysiu vandeniu ir druska skalauti, bet gal dar kokiu vaistu galima? :h…
Guliu dabar namie pati sergu . Gydytoja leido gelomyrtol pagert ir pinosol lasint nu ir liaudies , daugiau nieko . Ir nuo gerkles sake nusopirkt ciulpiamu tu tableciu irgi nekenkia . Tai visa savaite liepe lovoj kiurksot
Sviese parašė:
Jo, laukti tikrai sunku.. bet man jau nedaug liko, penktadienį keliausiu..![]()
Aš taip pat penktadienį keliausiu pirmam vizitui , laukiu nesulaukiu !
vitaa9 parašė:
Guliu dabar namie pati sergu . Gydytoja leido gelomyrtol pagert ir pinosol lasint nu ir liaudies , daugiau nieko . Ir nuo gerkles sake nusopirkt ciulpiamu tu tablec…
Sveikit!
Froke parašė:
Oi tiek dienu praejo,mano zuikis biski susirgo tai forumo nrbuvo kada skaityti. As gimdziau prancuzijoj ir vel cia gimdysiu. Cia draudimas apmoka gimdyma ,gimdziau …
O tai jūs ten gyvenat ?
jono parašė:
Sveikos, man aretja pirmo apsilankymo metas, galvoju uzsiarsyt pas kokia nors gydytoja VGN, rekomendavo man Garsviene pazistamos, taciau paskaicius atsiliepimu inte…
Aš gimdžiau VGN
Niuni parašė:
Sveikos mamytesMano terminas gruodzio 1d. Mazylis pasibelde netiketai nes dar vis pirmagimis mazytis. Matau kad visos graziai bendraujat cionais tai nutariau ir…
Sveika atvykusi į mūsų gretas !
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Aš galvoju iš Drogo gal nuspirkit tuos...