pifpaf parašė:
Svečiuojuosi pas mamą. Turiu sąjungininką![]()
![]()
Kaip miela..
pifpaf parašė:
![]()
Kaip miela..
pifpaf parašė:
![]()
Mano Katukas irgi ant pilvo bando vis man uzlipt ir net ne diena, o nakti ar paryciais
Tai taip svelniai nustumiu
pifpaf parašė:
![]()
Vajej koks mieliakas !
dov593 parašė:
noriu pasiguosti. pykina nuo prabudimo iki užsimerkiu, nors ir stengiuos tuščio skrandžio nelaikyti, džiūvesėlius valgyti, bet vis tiek ir pavemiu (vandeniu ir rūgš…
Uzuojauta tau.man lygiai taip pat,gera tik kada miegu
ir visa diena pykina
nei dziuvesiai,nei mineralinis nepadeda
Skaisčiai juoda... parašė:
Na aš matyt yeinu i ta procentą kai manęs beveik nepykina...yra šleikštulys bet iki pykinimo dar tolisu pirmaja mergyte tik trečiam mėnesi kokia savaitę žiauri…
Manes taip pat nepykina
bet vakarais krutine labai skauda iki asaru,tikiuosi kad greitai tai praeis
o valgau kaip ir valgiau,tik kavos norisi ir norisi
Skaisčiai juoda... parašė:
Na aš matyt yeinu i ta procentą kai manęs beveik nepykina...yra šleikštulys bet iki pykinimo dar tolisu pirmaja mergyte tik trečiam mėnesi kokia savaitę žiauri…
Manęs irgi nepykina visai.. šiek tiek krūtinė jautresnė, pilvą pamaudžia ir į wc dažniau pavaiko. Maisto potraukio kažkokio kitokio nepajaučiau, tik šiek tiek gal mažiau valgyt pradėjau..
Sviese parašė:
Manęs irgi nepykina visai.. šiek tiek krūtinė jautresnė, pilvą pamaudžia ir į wc dažniau pavaiko. Maisto potraukio kažkokio kitokio nepajaučiau, tik šiek tiek gal m…
Man tas pats, nepykina, bet ir valgyti beveik nesinori.
Sveikos, mane irgi jau kelios dienos kaip lanko pykinimas, sėdžiu be jėgų...su tualetu dar nedraugavau, bet ojojoj kaip negera.. Užsirašiau pirmadieniui pas šeimos gydytoją, jis turi duoti siuntimą 12 savaitės echoskopui.., tai manau su žirniuku susitiksiu tik gegužės pabaigoje-birželio pradžioje. Pas mus šiandien lyja, toks niūrus oras, kad tik į lovą traukia, bet sūnelis neleidžia ilsėtis
Tikriausiai numigsiu kartu su juo pietų miego šiandien..
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai