Liepsa parašė:
Mes tai ėjom pas neurologa nes gimė su Kefalohematoma. Kartoti po pusės metų liepė, žiūri raidą.
Naujagimiai praktiškai visi turi, pas mano abu vaikus buvo, yra ir pas Tautę dbr, bet iki metų dviejų išauga
Liepsa parašė:
Mes tai ėjom pas neurologa nes gimė su Kefalohematoma. Kartoti po pusės metų liepė, žiūri raidą.
Naujagimiai praktiškai visi turi, pas mano abu vaikus buvo, yra ir pas Tautę dbr, bet iki metų dviejų išauga
Šilo_uoga parašė:
Mums irgi tikrino ir pasakė pakartotinai pasitikrint po 4 mėnesių![]()
O ir pirma kart viskas buvo ok?
Liepsa parašė:
Mūsų dukrai, kuriai dabar 6 buvo užesiukas. Kai buvo 1 mėn. irgi siuntimą gavame, buvo neramu, tačiau po apžiūros gydytoja nuramino, kad viskas gerai, ir kad mažiems vaikams taip būna. Mūsų išaugo, ir Jūsų išaugs.
avietuke parašė:
Na smagu. Mums papildomą chorda rado na bet irgi sakė išaugs
egl_e parašė:
Tai ir mūsiškei tragedija lauko rūbai ??♀️? tai pradeda nuo tada, kai keli į kėdutę visai užsirėkia, po to važiuojant va aprimsta, bet irgi jei koks raudonas švies…
Ir aš taip tikiuosi
Nes prie šviesaforu joju ant stabdžio, o miestu važiuoju 60 ?
Liepsa parašė:
Aš pas naujá pediatrę pirmadienį eisiu, tai bus matyt ká išgirst, nes pirmoji kažkaip man nekalbi ?Be to, vyras su operuota širdies yda, tai reiks prašytis siuntimo profilaktiškai
As iki siol turiu uzesiuka. Niekaip neatsiliepia kol kas. Tik kad paauglisteje daznai sirdies raumuo skaudedavo.
O mes dar ligonineje. Ir zinot kas,pas mus vit D perteklius! Taip kad mamytes tirkit savo vaikiukus... neklausykit pediatriu diagnozuojaciu "is patirusios akies"!
ARSa parašė:
O ir pirma kart viskas buvo ok?
Aha
klausa tai išvis, išsigąsta atrodo bet kokio didesnio garselio
Liucir parašė:
Ar kuriam leliukui ortopedai rado bedu sanariukuose? Siandien ortopedas sake kad su sanariais labai daug zmoniu bedu turi, o priezastis kad kudikysteje netaisykling…
Kaip tik šiandien turėjom namie kineziterapeutę, kuri mokė mus daryt masažus dukrai ir kalbėjom šia tema
gal ir jūs pameginkit su kineziterapeute pašnekėti? Gal masažai padėtų?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai