-Mamute- parašė:
Aciu dievui nebera baltymo. O man 37-38 sav. Spaudimas pasokineja sake nera baisus. Seip kita savaite zada isimt. Pirmadieni zinosiu data. Pas mane planinis cp
o koks Jusu spaudimas?
man irgi planinis cp 19 diena
-Mamute- parašė:
Aciu dievui nebera baltymo. O man 37-38 sav. Spaudimas pasokineja sake nera baisus. Seip kita savaite zada isimt. Pirmadieni zinosiu data. Pas mane planinis cp
o koks Jusu spaudimas?
man irgi planinis cp 19 diena
Linute nainainai parašė:
Čia viena mamytė visiems pasakius terminą vėliau, tai netaip įkyri skambučiai ir klausimai ? reikėjo ir mums taip, tik nedaėjo į galvą taip sakyti kolegoms ir draug…
Čia aš taip, tikrai niekas neklausia, mokykloj sako kada tau gimdyt vasarį?
sakau truputį ankščiau
Na ką, merginos, po termino lapkričio 24, sulaukiau šiąnakt savo didžiojo gyvenimo stebuklo - dukrytės.
Gruodžio 1 pradėjom, o susitikom 1:25 nakties.
Tad 2017-12-02 gimė absoliutus grožis.
Nors savaitę pernešiota, nėra didelė - 53 cm, o svoris 3450 g.
Gimdymo istoriją smulkiau galėsiu papasakot vėliau.
Metas maitinti ?
Miglen parašė:
Na ką, merginos, po termino lapkričio 24, sulaukiau šiąnakt savo didžiojo gyvenimo stebuklo - dukrytės.
O kaip smagu!
Miglen parašė:
Sveikinu??
Aukit, ir stiprekit, greit namuciu parvaziuokit
Miglen parašė:
Sveikinimai
Miglen parašė:
Sveikinimai ☺
Miglen parašė:
Sveikinu, lauksim istorijos!
ramaus ir jaukaus laiko su dukryte
Miglen parašė:
Sveikinu!
Laime3 parašė:
o koks Jusu spaudimas?
man irgi planinis cp 19 diena![]()
147/100 bet jau su vaistais numusineja. Jau geriau yra
o jus zinotr ir data jau?
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai