july124 parašė:
As kadais kai panaudojau ta mikrolax klizmute, tai vos spejau dalekt iki tuliko. Jie raso 15 min begyje. Ne velnio, tik ipurskiau ir lekiau kaip raketa, jei ne grei…
O man mikrolax išvis neveikia
july124 parašė:
As kadais kai panaudojau ta mikrolax klizmute, tai vos spejau dalekt iki tuliko. Jie raso 15 min begyje. Ne velnio, tik ipurskiau ir lekiau kaip raketa, jei ne grei…
O man mikrolax išvis neveikia
jurateeee parašė:
Cai jusu tiesa,juk nebutina viska valgyti kai kazkas daug visko prinesa,as ir ligonines maisto nevisada valgydavau,ypac jei kazka atnesdavo su kopustais padaryta😁no…
Čia jau nuo kiekvienos supratimo priklauso. Viena ligoninės maistą suvalgys ir pasidžiaugs, kad viduriai nekietėja, o kita nufotografuos bespalvę košę ir į fb įdės su baisiu tekstu, kaip gimdyves kankina ir kaip gerai, kad bent namiškiai atneša kažko ir badaut nereikia. Vienai neišaiškinsi, kad košė gerai, kitai šiaip viduriai kietėti linkę, tad universalus patarimas - turėti 1 mikroklizmutę
eli-na parašė:
O man mikrolax išvis neveikia![]()
Man ir 🤣
Astra parašė:
Čia jau nuo kiekvienos supratimo priklauso. Viena ligoninės maistą suvalgys ir pasidžiaugs, kad viduriai nekietėja, o kita nufotografuos bespalvę košę ir į fb įdės …
Na ziuresim kaip man bus si kart,bet iskart gal nepirksiu,jei reikes tada paprasysiu,kad kas nors nupirktu;)bet tada kokiu pavadinimu geriai pirkti?as kai ju nepirkus nei karto,tai net nezinau kokiu ju ten yra;)
Energetikas parašė:
Mamos, kurių grupė Neigiama, rezus faktoriaus testą nevalgius daro?
Galima valgius būti
eli-na parašė:
O man mikrolax išvis neveikia![]()
kokios mes vosos skirtingos
Astra parašė:
Čia jau nuo kiekvienos supratimo priklauso. Viena ligoninės maistą suvalgys ir pasidžiaugs, kad viduriai nekietėja, o kita nufotografuos bespalvę košę ir į fb įdės …
Kaip taikliai pastebeta
Energetikas parašė:
Mamos, labas, kurioms darė rezus faktoriaus tyrimą nevalgius reikia ar ne būt?
čia antikūnių tyrimą turit omeny? man liepė būt nevalgius
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai