Tina40 parašė:
Va matot Jus taip suprantat o kitos kalbejima priima kitaip.
nu tas irgi teisybe, visi skirtingai suprantam ta pacia informacija
Tina40 parašė:
Va matot Jus taip suprantat o kitos kalbejima priima kitaip.
nu tas irgi teisybe, visi skirtingai suprantam ta pacia informacija
Sveikos, mamos
Mus jau antra diena išbėrė, tikrai tridienė, jau tas temperatūros košmaras baigėsi
Labai įdomi tema vyravo, manasis irgi ne daug ką daro, irgi visokių baimių ir minčių prisigalvoji. Buvo ramiau paskaityti, kad ne mano vienos taip
Gaila išgąsdinom įsistresinusią mamą.
justė. parašė:
Mamos, ar ant jūsų mažiukų galvyčių nėra tos vadinamos luobelės?
Nes pas maniškę va yra ir kažkaip sunkiai šalinasi🤦♀️
Pas mus yra, aš tai dupce pupce patepu, kai vonioj, pašukuoju, bet vis tiek yra, toks vaizdas, kad atsiranda vėl
Galvoju, gal reiktų kitkuo tepti...
Highlander parašė:
Pas mus yra, aš tai dupce pupce patepu, kai vonioj, pašukuoju, bet vis tiek yra, toks vaizdas, kad atsiranda vėlGalvoju, gal reiktų kitkuo tepti...
Pas ją nėr daug, bet galvoju ar čia dings savaime, ar čia imtis kažko, kad pagreitinti pasišalinimą 🤔
Sūnui tai buvo nemažai, pamenu, tai aš tiesiog prieš maudantis patepliodavau aliejum. Vėliau pašukuodavau šukom retom, tom tokiom vyriškom. Dar tada paprastu aliejum tepliodavau, kokį naudodavau kepimui🤦♀️😁 pamažu kažkaip ir išnyko.
Va feisbuke radau mamų jau kalbėta šia tema, tai radau irgi vieną kaip variantą DUPCĖ PUPCĖ. Tai va reikės pabandyt šitą.
Kaip ir netrukdo man, o ji ir lyg nei liečia, nei kasosi, diskomforto kaip ir nematau, kad jaustų, tik šiaip galvoju, gal plaukai suvešėtų be tos luobelės, o tai apsipūkavus kaip viščiukas dar 😁
justė. parašė:
Pas sunu irgi dar yra, bandžiau viena karta Uriage firmos spec. Luobelei salinti tepaliuka, kazkiek sumazejo.
justė. parašė:
Turejom tai su vaikisku aliejum ir vaikiskom sukom viskas graziai issisukavo
Turiu truputi info, gal kam pravers! Snd buvom pas gydytoja 12 men vizito. Klausiau del skiepo nuo erkinio encefalito, kaip cia mums speti, kad vasara butu apsaugota. Vyras kieme rado erkiu, turbut benamiai katinai jau prinese 🤦♀️ sake, butinai reikia paskiepyti. Tai padarem taip: kadangi 12men pagal kalendoriu daro pneumokoko skiepa, tai kartu reikia daryti ir nuo encefalito, nes jeigu ne is karto, tai reikes menesio pertraukos, o po menesio vel gi, meningokoko skiepas, tai tada vel laukti, or butumem nespeje vasarai pasiruosti. O taip snd gavom skiepa, po menesio meningokoko kartu su encefalitiniu. Ir bus super 👏👏👏 tai kam aktualu, pasiplanuokite ;)
Highlander parašė:
Sveikos, mamosMus jau antra diena išbėrė, tikrai tridienė, jau tas temperatūros košmaras baigėsi
Labai įdomi tema vyravo, manasis irgi ne daug ką daro, irgi …
O kaip jaučiasi ligoniukas? Nes mano sestd beeimas prasidėjo, vakar jau pabales buvo, bet vaikas lb irzlus, mazai valgo, vakar ilgai miegojo.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai