europaa parašė:
Sveikos! Esu gegužinukės mama, tik 2021. Kadangi dabar visur vyksta išpardavimai, planuoju nusipirkti kombinezoną kitiems metams. Kokio ūgio dabar jūsų gegužinukai?…
86
europaa parašė:
Sveikos! Esu gegužinukės mama, tik 2021. Kadangi dabar visur vyksta išpardavimai, planuoju nusipirkti kombinezoną kitiems metams. Kokio ūgio dabar jūsų gegužinukai?…
86
Siilvutee parašė:
Sveikospapasakokit kaip užmigdot savo vaikučius? Prieš 3dienas nutraukėm žindymą, visais būdais bandom migdyti, bet ašarų kalnai, niekaip neužmiega, tik nešioja…
Maniske, tai tiesiog atsigulam ir apsikabinus miega. Gal butu variantas uzimti aktyviau sitas dienas, kad butu labiau pavargusi? Arba nu jei laaaabai sunku vaikui nusiraminti, tai gal duoti kazko atsigerti? Vandens pvz? Mums tai siaip labai padeda ramybes laikas pries miega: jokiu ekranu, jokiu ryskiu sviesu, ramios veiklos : piesimas, skaitymas, deliones. Lengviau uzmiega taip. Ir siaip dar padeda tikrai vaikams tureti aisku rituala pries miega, tada zino, kas laukia
Women. parašė:
Maniske, tai tiesiog atsigulam ir apsikabinus miega. Gal butu variantas uzimti aktyviau sitas dienas, kad butu labiau pavargusi? Arba nu jei laaaabai sunku vaikui n…
Dienos tikrai labai aktyvios, daug visokių veiklų turim, ir kaip ir sakot jokių ekranų vakare nebūna, ramiai su playdoh žaidžiam skaitom. Rutinos realiai nekeitėm praktiškai jau nuo mažumės visus vakarus tas pats vyksta. O kas dėl gėrimų, tai vakarais visko atsisako, nei vandens, nei pieno, nei arbatos, na žodžiu supratot. Manau tiesiog pripratusi visada užmigt ant krūties, tai dabar nežino ką daryt. Bet ir mes nežinom kaip padėt
Siilvutee parašė:
Dienos tikrai labai aktyvios, daug visokių veiklų turim, ir kaip ir sakot jokių ekranų vakare nebūna, ramiai su playdoh žaidžiam skaitom. Rutinos realiai nekeitėm p…
Nu as irgi saviske visada, visada migdydavau ant kruties, nujunkiau pries menesi, buvo sunkios pirmos dienos, bet nu jai artumas labai padejo, ji visada lb susirangydavo ir pns, nes nu zindomi visada gi arti buna. Manau ieskokit tiesiog budu ivairiu, bandykit viska, rasit tikrai savo buda
Siaip pasupti vaika iseina ir sedint lovoj, gal vyrui patogu butu, taip nugarai nera apkrovos.
Svajoniukas parašė:
Mano drauge migde vaika ant ranku ant didelio gimnastinio kamuolio sededama![]()
Peilis nugarai 🙈
Siilvutee parašė:
Sveikospapasakokit kaip užmigdot savo vaikučius? Prieš 3dienas nutraukėm žindymą, visais būdais bandom migdyti, bet ašarų kalnai, niekaip neužmiega, tik nešioja…
Ar nebus 18 mėnesių miego regresas, plius mp nutraukimas. 🤔 Per pora savaičių turėtų susitvarkyt miego rėžimas, tik jums kantrybės ir stenkitės kuo mažiau keist migdymo įpročius, man kai nešiot sunku, guldausi į lovą šalia ir pasakoju ką nors, bet neduodu įsižaist, jei matau, kad neužmigs, bet kaip tik budinasi dar labiau, vėl ant rankų, sunku bet ką padarysi - praeis kažkada 😅 ☺️
Women. parašė:
Dar pagalvojau, gal white noise padetu?arba padainuot kokia lopsine
Mes siuos budus irgi kartais naudojam
![]()
Ačiū už patarimus, bandysim kažkaip
vat jai jokie čiūčiavimai, liūliavimai, garsai irgi netinka iš karto prašo baigti, o va kas ir man pačiai keista, tai ji visai nenori nei glaustis nei apsikabint, ir aplamai nelabai ir manęs nori, tik tėtį šaukiasi 🙈
Moncia parašė:
Ar nebus 18 mėnesių miego regresas, plius mp nutraukimas. 🤔 Per pora savaičių turėtų susitvarkyt miego rėžimas, tik jums kantrybės ir stenkitės kuo mažiau keist mig…
Regresas jau buvo pas mus spalį lapkritį pilnu tempu 😂 tai tikrai ne tai, tiesiog jai neįprasta užmigti kitaip nei žindomai, čia su manim aišku, nes kai buvom palikę močiutei, tai miegojo be didesnių problemų.
Bet kokiu atveju ačiū už patarimus, bandysim išgyventi šį laikotarpį ir atrasti savus būdus, labai nenoriu pasiduot ir grįžt prie mp 🙂
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai