Laurute90 parašė:
O su temperatūra jums buvo ar tik viduriavimas?
Kai pirmi dygo tai kartu su tridienė sirgom tai buvo temperatūra, o dabar kai 4 lenda vienu metu tai neatrodo kad turėtų temp, bet zinau kad kitiems buna neaukšta temp.
Laurute90 parašė:
O su temperatūra jums buvo ar tik viduriavimas?
Kai pirmi dygo tai kartu su tridienė sirgom tai buvo temperatūra, o dabar kai 4 lenda vienu metu tai neatrodo kad turėtų temp, bet zinau kad kitiems buna neaukšta temp.
Jurgitaaaa parašė:
Kai pirmi dygo tai kartu su tridienė sirgom tai buvo temperatūra, o dabar kai 4 lenda vienu metu tai neatrodo kad turėtų temp, bet zinau kad kitiems buna neaukšta t…
Supratau, ačiū už informaciją. Stebėsime kas vyksta. Prieš pat tortadienį vargšiukui.
Braškėbraškė17 parašė:
Iššūkio antra naktis. Vakare nutraukiau biškį savo pienuko,nes skaudėko jau,kietos krūtys. Tai gėrė godžiai! Patiko! Ir iš buteliuko tiko. Tai rytoj bandyčiau pm...…
Aš pastebėjau, kad mūsų vaikas irzlus, neisimiegojes, ko pasekoje ir man diena trūksta miego, kai jis nakti kelnojasi... Tai irgi nusprendem kažką keisti, tainkeleta naktų kai ramiau miegojo, atsikele su šypsena, nuotaikoje☺️ Liuks, kad Jums kol kas gerai sekasi ☺️ aš jau nuo metuku norėjau prie PM pereiti, bet negeria 🙃 Tai vis dar traukiu pientraukiu🙊
RaimondaMa parašė:
Aš pastebėjau, kad mūsų vaikas irzlus, neisimiegojes, ko pasekoje ir man diena trūksta miego, kai jis nakti kelnojasi... Tai irgi nusprendem kažką keisti, tainkelet…
Prieš naktį nutraukiau ir aš krūtis,nes pilnos buvo baisiai...tai išgėrė prieš naktį staigiai😄rytoj turėsiu galimybe iki parduotuvės,prigriebsiu mišinio,žiųrėsim kaip gers...
O jūs tik prieš naktį nutraujiat ir duodat? Ir daugiau ne?
Jurgitaaaa parašė:
Kai pirmi dygo tai kartu su tridienė sirgom tai buvo temperatūra, o dabar kai 4 lenda vienu metu tai neatrodo kad turėtų temp, bet zinau kad kitiems buna neaukšta t…
Su gimtadieniu jūsų mažiuką! Gražios dienos! 😊⚘
Laurute90 parašė:
Su gimtadieniu jūsų mažiuką! Gražios dienos! 😊⚘
Ačiū, jūsų tai pat mažylį sveikinu su gimtadieniu ❣️
Braškėbraškė17 parašė:
Prieš naktį nutraukiau ir aš krūtis,nes pilnos buvo baisiai...tai išgėrė prieš naktį staigiai😄rytoj turėsiu galimybe iki parduotuvės,prigriebsiu mišinio,žiųrėsim ka…
Įdomu kaip reaguos į mišinį 😊
As nuo pat gimimo traukiu pieną, dabar mažylis anksti ryte kai pabunda tarp 5-6 val geria pienuko ir prieš naktį, liko kaip ir 2 k paroje, traukiu 3 k, perteklių užšaldau, ne sykį labai pravertė😊 o dar kai misinio negeria, tai prisireiks to pienuko iš kameros 😊
warwara parašė:
Labas visoms. Turiu klausimą. Antrus vaiko priežiūros metus noriu užrašyti vaiko tėčiui. Iki kada reikia tai padaryti? Likus kelioms sav. iki gimtadienio ar jau po?…
As rasiau ant savo mamos sav iki metuku
MLiepsna parašė:
As rasiau ant savo mamos sav iki metuku![]()
O gavot atsakyma koki ar sprendima? Be to kad priimtas prasymas
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai