zivillliukass parašė:
Man taip yra,visai nk.nejauciu.tik krutine jautresne😊 ir miegas ima😊
Man taip pat. Isvis jokiu pojuciu kitokiu... Visai kitaip nei buvo su pirmu nestumu. 🤔
zivillliukass parašė:
Man taip yra,visai nk.nejauciu.tik krutine jautresne😊 ir miegas ima😊
Man taip pat. Isvis jokiu pojuciu kitokiu... Visai kitaip nei buvo su pirmu nestumu. 🤔
mirgame parašė:
Sveiki! O kokius folatus perkate? Butu smagu, jei pasidalintumete
Akvilė07 parašė:
Labutis būsimos matytes, jungiuosi prie jūsų buvau šiandien antra kartą jau pas ginekologe. Mums jau 8 savaitės, girdėjau plakančia mažylio širdutę ❤️…
Kaip faina!sveikinu.o as tik kovo 18 dieną gavau vietą pas gine. Kai nueisiu bus jau 10 savaičių
Just. parašė:
Eičiau pas ginė, kad bent pažiūrėtų ar nėra cistų ar dar ko. Aš turiu policistines kiaušides. Galvojau, kad nepastosiu nes nesirgdavau menesinėm labai ilgai, po kel…
Kad net vasario 5d.dare echo, kuris ir patvirtino Ale endometriozes, kurią pastebėjau tik po gimdymo, nes juodi paketai per naktį sunkiai pagelbėjo. To nebuvo, taip ir nuėjau pasitikrinti. O vasario 5ziurejo,rode taškelius kiaušidės, gine net sakė laparoakopija daryt, sakau, kad mes ne bandėm net rimtai, o va ten jau leliukus kabinos į gyvenimą 😊 dabar tik kovo 18pqpulsii,o taip norėčiau anksčiau. Man ką skeiwciausia buvo, kad krūtinę tokia kieta ir sakyčiau skausminga pasidarė, ko nebebuvo po gimdymo, nei prieš vienas mėnesinės. Tada nesulaukiau mėnesinių tik prieš kelias dienas pasidariau testą. Ryškios dvi juostelės. Apačioje vis kur numaudzia, bet jeigu ir turėjau endometriozes prieš nėštumą, kai su planavom pirmąjį, pastojau 2menesi.dabar tik gruodį atidavėm likimui, kad vėl laikas, nors jeigu gims ta pačia dieną, kaip ir pirmasis sūnus, bus lygiai 4metai.ir va jau vasario 14galejau vyrą sveiki t, manau butu parodę,o prieš keturis metus sužinojau Kovą. Juokiausi, kad Valentino dienos dovanos, ispakuojamos lapkritį, nors šunelis gimė spalį. Oj bus smagu, jei ta pačią dieną 😍
saulute@ parašė:
Sveikos mamytes jungiuosi ir as😊vakar pamaciau dvi juosteles😊
Sveikinu
Ignacija parašė:
Kviečiamos mamytės kurios supuos mažylius 2020metų spalį.👼👼👼
Na va mano spalinukas bus 🤰❤️
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
Labai džiugu už Jūsų berniuką