Sangaa parašė:
Čia privačiai.
O kur būtent?
Sangaa parašė:
Čia privačiai.
O kur būtent?
Pagal pirmą echo skaičiuojam 11 savaitę, praėjo šleikštulys ir išrankumas maistui, nepykina, bet kartais pilvą taip išpučia, kad atrodo jau 6 mėnesių nėštumas. 😂 Kaip jums, ar jau rodosi pilvukas? Man atrodo taip lėtai laikas eina, niekas nesikeičia, net pamirštu kartais, kad laukiuos.
As taip pat kazkokiu pozymiu nejauciu, krutine atleido, bet buvau echo sake viskas gerai, valgau gyvenu iprastai🙂 su pirmu nestumu tik galva siaubingai skaudedavo.. o po pirmo vaiko, galva aplamai retai skauda... tfu tfu🙂 laukiu ir as to pilvuko kada pasirodys, ir seip laukiu 12 sav kada jau ir darbe visiems pasakysiu🙂 nes vis atsiprasineju, nes tai krauja priduoti, tai slapima priduoti reikia, meluoju kur einu😁
dijaviko parašė:
As taip pat kazkokiu pozymiu nejauciu, krutine atleido, bet buvau echo sake viskas gerai, valgau gyvenu iprastai🙂 su pirmu nestumu tik galva siaubingai skaudedavo..…
Aga ir aš vis darbe turiu išsiprašinėti, tai labai nesmagu, tiek kartų išsiprašyti, nežino tikrosios priežasties. Tikiuos ir nekils įtarimas ir neklaus. O teisybę sakau, kad pas gydytoją reikia, nepaklausė, kas yra.
dijaviko parašė:
As taip pat kazkokiu pozymiu nejauciu, krutine atleido, bet buvau echo sake viskas gerai, valgau gyvenu iprastai🙂 su pirmu nestumu tik galva siaubingai skaudedavo..…
Ingridux parašė:
Aga ir aš vis darbe turiu išsiprašinėti, tai labai nesmagu, tiek kartų išsiprašyti, nežino tikrosios priežasties. Tikiuos ir nekils įtarimas ir neklaus. O teisybę s…
O jums jau daug tyrimu daro, kad reikia tiek issiprasinet? 🤔 Man praeita nestuma buvo taip, kad 6sav nuejau pas gine, paziurejo, kad viskas vietoj ir sako kita kart ateik 11sav ir tik nuo tada tyrimus pradejo daryt, iki tol nieko 🤷
saundstorm5 parašė:
O jums jau daug tyrimu daro, kad reikia tiek issiprasinet? 🤔 Man praeita nestuma buvo taip, kad 6sav nuejau pas gine, paziurejo, kad viskas vietoj ir sako kita kart…
Visko neįskautau, ką parasė
įskaitau šiuos: šalapimo, bendras kraujos tyrimas, kraujo grupės, ŽIV, RPR. Ir dar 3 kažkokie, kurių neįskaitau
Ingridux parašė:
Visko neperskaitau, ką parasėįskaitau šiuos: šalapimo, bendras kraujos tyrimas, kraujo grupės, ŽIV, RPR. Ir dar 3 kažkokie tyrimai, kuriuos sunku perskaityti :D…
Rolin parašė:
Tikriausia.. o po kiek laiko vel bus galima bandyti ? Puse metu tikrai nesinoretu laukti
Na jei viskas gerai, nebus jokių pasekmių, t.y. Gimdos uždegimo ar pan.. Tai jau galima po 3men. Bet žinoma reikia žiūrėti ar organizmas atsigavęs.. Kartais geriau ilgiau palaukti, nes jei pradėsite per anksti vėl gali būti nelaimė.. Deja man pačiai taip buvo, nes noras buvo labai didelis kuo greičiau vėl pastoti.
mergingute parašė:
Atsitiko tokia problema laukiuos dar tik 4-5 saw o vakar is isanges islibdo askaride.kaip baisu.,visanaktis bemiege,snd jauciuos kaip fobijoj kad wel neislystu.gal …
Kreipkitės į šeimos gydytoją arba gine, geriau patars
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai