neivienosdienos parašė:
Kada buvo jusu paskutinis ciklas?
Sausio 3
neivienosdienos parašė:
Kada buvo jusu paskutinis ciklas?
Sausio 3
Ingridux parašė:
Užjaučiu, o nuo kiek savaičių jau nebesivysto?
Nuo 7 berods
Rolin parašė:
As Uk gyvenu. Tai zinokit iskart skambinom, man net medikus atsiunte. Paskui patys nuvaziavom i ligonine, sake skana turi padatyti. palaukem ir pasake,kad nieko man…
Labai uzjauciu.. :/ mano atveju, pirmąjį sykį pamatė jau, kad viskas - nėštumo nebematė, krešulius tik. Sėkmės visoms ir ko gero su spalinukais...baigta jau.
Raaasele parašė:
Labai uzjauciu.. :/ mano atveju, pirmąjį sykį pamatė jau, kad viskas - nėštumo nebematė, krešulius tik. Sėkmės visoms ir ko gero su spalinukais...baigta jau.…
Tikriausia.. o po kiek laiko vel bus galima bandyti ? Puse metu tikrai nesinoretu laukti
Kaip skaudu.. Labai užjaučiu ❤️
Noriu paklausti, gal kažkuri darėsi echo privačiai ir gali pasakyti, kokia maždaug kaina? Nes neramu labai, pas ginę dar nenoriu eiti kelias savaites, o ir echo mūsų vietinė nedaro.. Galvoju bent žinočiau, ar širdutė plaka, ar vystosi.. Prieš tai irgi buvo nesivystantis, nors jaučiausi labai nėščia😐
Rolin parašė:
Tikriausia.. o po kiek laiko vel bus galima bandyti ? Puse metu tikrai nesinoretu laukti
Man tai ginekologė buvo sakius, kad po mėnesinių galima bandyti
Rolin parašė:
Nereikia laukti tikrai
Aiškutė parašė:
Kaip skaudu.. Labai užjaučiu ❤️
Noriu paklausti, gal kažkuri darėsi echo privačiai ir gali pasakyti, kokia maždau…
aš anksčiau buvau, bet manau visur skirtingos kainos, tai jei eini iš karto reikia mokėti už konsultaciją+echo, tai man 60 eur. gavosi
Ingridux parašė:
aš anksčiau buvau, bet manau visur skirtingos kainos, tai jei eini iš karto reikia mokėti už konsultaciją+echo, tai man 60 eur. gavosi
Ačiū, tai normaliai tada. Jūs per šį nėštumą buvot?Matė jau širdutę plakančią?
O tai ką dar per tą konsultaciją darė? Nenorėčiau, kad prie kaklelio lįstų🙄
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai