Violetuks parašė:
Palaukciau iki ryt jei nepasirode kraujas.. man tamsei rudai tepliojo 4d,sy ryta atsikeliau i wc ir buvo kraujo daug, tai sedim su vyru ligoninej laukiam kol priim…
Bandysiu laukt...
Violetuks parašė:
Palaukciau iki ryt jei nepasirode kraujas.. man tamsei rudai tepliojo 4d,sy ryta atsikeliau i wc ir buvo kraujo daug, tai sedim su vyru ligoninej laukiam kol priim…
Bandysiu laukt...
Tiger parašė:
Bandysiu laukt...
Realiai jie niekuo jum padėt negali, skirt nebent gulimą režimą ir pažiūrėt ar progesterono užtenka, mažiukas dar per mažas pagalbai
Violetuks parašė:
Ka Jum gydytojai sakė?
Evosmama parašė:
Labas rytas, noriu paklausti kaip jums su krutines skausmu, jautrumu? Mano krutine rytais nera tokia jautri ir skausminga, vakarais ji tampa skausmingesne . Tai ryt…
Man tai ryte...atrodo miegi ir nieko nejauti,tai kaip ir jus išsigandus atsibundu,bet tik užtenka pakilt iš lovos ir jau aišku,kad niekur nedingo,o dar labiau paaštrėjo, gelbėja lemenukas kažkiek,nes be jo,atrodo kiekviena dulkelė ar ta pati maikutė sveria toną..🤭
Tiger parašė:
Bandysiu laukt...
Pagulėkit, atsipalaiduokit,jei yra kam nupirkt ir atnešt,paprašykit magnio,jis tikrai padeda spazmams. Juk gimda yra raumuo,o kai pastojam,tai ji plečiasi,didėja, prisitaiko prie naujovių
o ryt pas gydytoją pasitarsit ir bus ramiau🤗
Karollll parašė:
Ka Jum gydytojai sakė?
Tikrai, kaip jus? 🌺
virginijaT parašė:
Sveikos ir aš prie jūsų prisidedu😊
Sveikinimai prisijungus!🤗
Violetuks parašė:
Laikykitės!!!
Murmiau parašė:
Skambinausi užsiregistruoti pas šeimos gydytoją , kad duotų siuntimą pas ginekologę ,tai sakė ji nuo pirmadienio atostogauja ,tai iškart priregistravo pas ginekolog…
Priimt tai priims tik be siuntimo man rodos kaip visada susimokėti teks
Karollll parašė:
Ka Jum gydytojai sakė?
Nieko gero :/ is echo negalejo nieko pasakyti nes anksti ir nesimato, tai paeme kraujo. Db laukiam atsakymu, jei hcg krites nuo preito tai bus persileidimas, jei pakiles tai tada prasides tyrimai ir visokie biesai
Violetuks parašė:
Nieko gero :/ is echo negalejo nieko pasakyti nes anksti ir nesimato, tai paeme kraujo. Db laukiam atsakymu, jei hcg krites nuo preito tai bus persileidimas, jei pa…
Laikykitės! 🌸
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai